Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka87654

Partner mnie zdradza z 20 lat młodszą

Polecane posty

Gość ewelinka87654

Jak w temacie. Nie mam twardych dowodów, ale wiem, że rozmawia z nią przez telefon i smsuje. Raz przyłapałam go na kłamstwie, twierdził, że rozmawiał z kolegą, a ja wiedziałam, że z nią. Najbardziej boli mnie to, że nie ma odwagi się przyznać. Jak udowodnić mu romans?

Gość gość
Głupszej prowokacji nie czytałem!

Gość ewelinka87654
Chciałabym, zeby to była prowokacja! Nie mam się kum zwierzyć, dlatego pisze tutaj. Chciałam porady, a nie głupich komentarzy!

Gość gość
Ja tu od wczoraj nic nie widzę tylko same romanse i zdrady z 20 lat młodszymi. Świat schodzi na psy.......................................................

Gość gość
ewelinka a ile ten twój partner ma lat???

Gość ewelinka87654
Ja mam 50 lat, a on 54.

Gość gość
Bo ja miałam podobną sytuację, dzisiaj już nie jestem z tym panem, ale też odszedł do 25 latki:-( Ja nie wiem co się tym facetom w głupich łbach przewraca, czy co.

Gość gość
No to gdzieś spotykać sie muszą i musi miec on na to czas. Musisz wiedziec kiedy. To zajmie ci troche czasu a lepiej żebyś miała jakiegoś kompana który będzie cie podtrzymywałna duchu. Jakaś przyjaciółka?

Gość ewelinka87654
Ona ma mieszkanie, więc podejrzewam, że spotykają się u niej. A on nagle zaczął chodzić na jakieś spotkania integracyjne itp. Odkąd zaczęłam węszyć to trochę przystopował i nigdzie nie wychodzi, ale podejrzewam, że to cisza przed burzą. Była jeszcze sytuacja z przed miesiąca. Zadzwoniłam do niego do pracy i powiedzieli mi, że wyszedł wcześniej. Od razu zadzwoniłam na komórkę, a on mi bezczelnie powiedział, że jest w pracy. Potem w domu się tłumaczył, że jakiś kolega wychodził wcześniej i musiało się komuś coś pomylić....

Gość gość
Musisz go zlapać na gorącym uczynku inaczej nic mu nie udowodnisz...

Gość gość
Albo może trochę go pośledzić, czasami tak trzeba mimo że to głupio brzmi.

Gość ewelinka87654
Jak znów wspomni o jakimś "podejrzanym" wyjściu, to faktycznie będę go śledzić.

Gość ewelinka87654
Na detektywa mnie nie stać. Ślubu nie mamy. Ja po prostu bym chciała mu udowodnić kłamstwo. Wmawia mi, że to tylko koleżanka, a ciągle o niej opowiadał, pisał itp. Według mnie przekroczył granice relacji koleżeńskiej.

Gość gość
Maciek B, a ile kosztują usługi detektywistyczne???? Bo sama bym była tym zainteresowana ,też mam problem z partnerem.

Nie wiem, bo nigdy nie korzystalem. Poszukaj w necie jakichs biur z Twojego regionu i wyslij maila z zapytaniem jaka jest stawka godzinowa pracy takiego detektywa. Rozwiesc trzeba sie umiec i trzeba to zrobic dobrze, zeby pozniej jaj w sadzie nie bylo. Mysle, ze warto zainwestowac te pare groszy w profesjonaliste, zeby uzyskac dobry rozwod z wysokimi alimentami.

Gość Ale jak ślubu nie macie
to po kiego grzyba Ci detektyw? On jest potrzebny jak trzeba zebrać twardy materiał do sprawy rozwodowej z orzeczeniem o winie. A Tobie po co on? Przecież widać czarno na białym, ze facet Cię w ciula robi, więc mówisz mu, że wiesz i pa pa.

Gość gość
warszawa, mam 27 lat wytropie kazdy spisek i zdrade :) cena do uzgodnienia alimak@opoczta.pl

Gość co to znaczy...
skoro nie macie ślubu, to nie zdrada. Trudno Ci się z tym pogodzić, 50 lat i zostaniesz sama.

Gość ewelinka87654
Jak mam go złapać na gorącym uczynku? Przecież do niej nie pojadę, to raz, a dwa to nawet dokładnie nie wiem gdzie ona mieszka. Jak nie mamy ślubu to nie zdrada? Żyjemy razem od 15 lat, jakoś nie był mi nigdy potrzebny papierek.

Sa za stosunkowo male pieniadze do kupienia takie mikropluskwy, ktore mozna zainstalowac w komorce.

Gość gość
Ciesz się że z taką młodą a nie starszą, to ma sens i go chociaż trochę usprawiedliwia ;-)

Gość ewelinka87654
Taaaa, mam się cieszyć, że zdradza mnie z młodszą... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie łączy ich tylko seks, ale coś więcej. Chciałabym, żeby to był tylko kryzys wieku średniego!

Gość gość
kurde no czyli koniec... pozegnajcie sie i tyle