Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prośba o radę

Polecane posty

Gość gość

Jestem panią "w leciech" i na stanowisku, ale szczupłą, bardzo energiczną, o młodzieżowym, zdecydowanym usposobieniu - lubię ruch, działanie i zapachy o "męskim" charakterze (drewno sandałowe, piżmo, wanilię,ale nie lubię paczuli, przesadnej słodyczy, arbuzów itp. w zapachu). Koloryt - jasna szatynka (teraz też :)), oczy niebieskie, skóra ciemna, po mamie brunetce. Pracuję wśród ludzi, nie straciłam zainteresowania nimi i wzajemnie. Lubiłam Jil Sander Styleessence, ale już nie istnieje, i wiele innych (Amazone), które tez wycofano. Proszę, poradźcie.

Gość SłodkaS
Ja uwielbiam perfumy naomi Cambell Cat delux

Gość gość
Polecam zdecydowanie te: http://www.1001perfum.pl/p822,cafe-woda-perfumowana-90ml-spray.html proszę skopiować link i wrzucić do przeglądarki. na pewno będą do Pani pasowały, moja sąsiadka je uwielbia, mi zresztą też podoba się zapach ;-) I cena nie za wysoka, więc zawsze można komuś sprezentować :P

Gość gość
Spróbuj z oferty Paris Avenue Lady Red albo Life blue. Są świetnymi zamiennikami, długo pachną, ładnie zapakowane.. ;)

Gość gość
Droga Pani. Polecam Pani perfumy owocowe lub też z odrobiną cedru. Generalnie połączeniem takich zapachów są perfumy Hugo Boss Hugo Deep Red. Z racji tego jednak, że kosztują nie mało, wrzucam Pani link do dobrego sklepu z zamiennikami o nazwie Paris Avenue: http://www.edp24.pl/p236,pa-107-paris-avenue-dream-day-perfumy-100ml.html. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Kobieta zna się na perfumach więc w życiu tego waszego podróbkowanego szajsu nie kupi, nie wysilajcie się, spamerzy. Zresztą, nikt przy zdrowych zmysłach nie kupi.

Gość klopp
a ja w latach 90 lubilam z rynku za 10 zl podrobe kelwina klajna namber 5

Gość gość
wiesz, są tacy co lubią dresy i disco polo, więc czemu ma nie być ludzi z podobnego poziomu lubiących jakieś szajsowate podróby perfum?

Gość bobas wypierdas
tylko temat zalozyla ta sama osoba ktora teraz probuje wciskac jakis szajs i podaje linki buahłahła

Gość gość
Myślę, że warto przetestować sobie Armani-Emporio, CK-Euphoria i Versace-Crystal Noir. Jeśli mogłyby być też nuty cytrusów to Hugo Boss-Orange i Carolina Herrera-Good Girl też są rewelacyjne. Kupuję perfumy na zapachowiec.pl i jestem z nich bardzo zadowolona ;)