Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysokie kobiety

Polecane posty

Gość gość

Chciałam się dowiedzieć co Wy kobiety i mężczyźni sądzicie o wysokich kobietach? Ja osobiście mam 174 cm niby nie jest tak źle ale uwielbiam wysokie szpilki a gdy je zakładam czuje się jak olbrzym bo większość jest niższa niż ja, zakładam je tylko gdy jest ze mną mój facet bo na szczęście ma 189 cm. Chciałabym mieć jakieś chociaż 5-7 cm mniej. Co wy sądzicie o takich wysokich kobietach???

Gość gość
Hej :) ja mam 176 i wymiary 87/63/95 ;) wszystko zalezy od proporcji :) Glowa do gory i nos szpilki. Mezczyzni to lubia :)

Gość gość
Nawet jeśli muszą patrzeć do góry na mnie? Chciałabym czuć się taka mała i bezbronna czasem.

Gość gość
a tak mogę p***********ć fest.

Gość gość
To oni maja problem ze sa niscy. Bynajmniej nie czujesz przed nimi uleglosci, unizenia, przynaleznosci (nie wiem jak to do konca okreslic) w zwiazku z malym wzrostem. :)

Gość gość
Ale muszę się mocno schylać żeby loda zrobić :(

Gość gość
ej !!!! ja tego nie napisałam!!!!

Gość gość
Ja jestem dość wysoka (173), lubię nosić szpilki i nie zamierzam z nich rezygnować tylko dlatego, że niejeden koleś jest przy mnie kurd*plem... :D Najgorsze, że wysokie kobiety często podobają się niskim, a dla mnie niski mężczyzna jest niestety zupełnie nieatrakcyjny.

Gość prawictwo pospolite125
wysokie kobiety nie sa atrakcyjne

Gość gość
haha to ci dopiero znawca kobiecej urody.. "prawictwo pospolite"? to mówi samo za siebie :D

Gość gość
To oni maja problem ze sa niscy. Bynajmniej nie czujesz przed nimi uleglosci, unizenia, przynaleznosci (nie wiem jak to do konca okreslic) w zwiazku z malym wzrostem. /// jakiego uniżenia i przynależności? haha co za głupoty :D

Gość gość
ja mam 174 i ubieram szpilki bo lubie najlepiej obcas od 5 do 10 cm mam wysokiego faceta wiec moge sobie pozwolic

Gość gość
Zaraz sie zacznie, ze facet zaczyna sie od 185 Wbijcie sobie do tych pustych lbow, ze to kwestia genow i nikt nie ma wplywu na swoj wzrost.

Gość gość
Zaraz sie zacznie, ze facet zaczyna sie od 185 Wbijcie sobie do tych pustych lbow, ze to kwestia genow i nikt nie ma wplywu na swoj wzrost.

Gość gość
Ja mam 176cm. Faktycznie wiele osób jest ode mnie niższych. Przyzwyczaiłam się do tego i gdy zdaży mi się stać (np. w kolejce) koło kogoś dużo wyższego to jest mi tak jakoś dziwnie. Zabawne uczucie - poczuć się małą ;-)

Gość gość
174cm jest ok. gorzej jak kobieta ma powyżej 180... i co z tego, ze sie nie ma wplywu na wzrost? to nie stoi w sprzecznosci z tym, ze sie cos albo podoba albo nie. ja nie mam wplywu na to ze jestem niezgrabna, a jednak faceci wolą te ładne i co? jakim prawem.. przeciez ja na wyglad nie mam wplywu :D

Gość gość
Skoro tak gardzicie nizszymi, ile wiec powinien miec wzrostu facet aby pozwolic sobie na ratowanie tonacej kobiety ??

Gość gość
Zaraz sie zacznie, ze facet zaczyna sie od 185 Wbijcie sobie do tych pustych lbow, ze to kwestia genow i nikt nie ma wplywu na swoj wzrost. nie wytłumaczysz im tego bo tu same niedorozwoje umysłowe siedzą, wysokie żyrafy a rozumu za grosz, i mysla że ze wzrostem gdzieś zajadą :o nie długo sie dowiesz że jak jesteś niski/ niska to powinieneś umrzeć. Tylko dziwne że więcej wysokich zakłada takie tematy, niscy sie nie skarżą tak na forach to chyba kompleksy sie odzywają :D

Gość gość
''Zaraz sie zacznie, ze facet zaczyna sie od 185 Wbijcie sobie do tych pustych lbow, ze to kwestia genow i nikt nie ma wplywu na swoj wzrost. '' nie wytłumaczysz im tego bo tu same niedorozwoje umysłowe siedzą, wysokie żyrafy a rozumu za grosz, i mysla że ze wzrostem gdzieś zajadą pechowiec.gif nie długo sie dowiesz że jak jesteś niski/ niska to powinieneś umrzeć. Tylko dziwne że więcej wysokich zakłada takie tematy, niscy sie nie skarżą tak na forach to chyba kompleksy sie odzywają smiech :D

Gość gość
Na wypracowanie sylwetki masz wplyw pustaku i tepa dzido. Wystarczy odpowiednia dieta i trening ty leniu smierdzacy.

Gość gość
Na wypracowanie sylwetki masz wplyw pustaku i tepa dzido. Wystarczy odpowiednia dieta i trening ty leniu smierdzacy.

Gość Kinastowa
Haha ale nikt tu nie napisał, że gardzi niskimi. Nie oburzajcie się tak.

Gość gość
a ja mam 158 i mam was w doopie żyrafy 🖐️ nie żale sie na forach 'oh ah jaka ja bezzbronna sie czuje i jak fajnie być niską' poziom gimnazjum :D ale fakt faktem że moge mieć faceta takiego jak chce, bo mam typowo damski wzrost i mam powodzenie największe u bardzo wysokich facetów, ale tak chyba już jest, i nie musze na żadnego patrzeć z góry :D na razie :classic_cool:

Gość gość 11111111111111111111
no właśnie, nie mam nic do niskich po prostu chce wiedzieć co uważanie o kobietach wysokich.

Gość gość
Haha dobre, jeżeli tonie to niech ją ratuje wysoki 195 brunecik najlepiej

Gość gość
a ja niższy to niech ją zostawi i niech sie topi

Gość gość
a jak niższy to niech ją zostawi i niech sie topi, bo poniżej 2,10 nie jest godny jej ratować :classic_cool:

Gość gość
Co sadze o wysokich kobietach .? Jezeli dla jakiejs liczy sie tylko wzrost faceta 185 minimum, to ja takiej kobiecie pomocy bym nie udzielil. Dziekuje postoje.

Gość gość
Ale czemu naskakujecie na wysokie? Przecież one wcale tu nie naśmiewają się z osób niskiego wzrostu.Zazdrość przez was przemawia że tak je atakujecie? Piszecie że gardzą niskimi a żadna tu tego nie napisała. A to że żyrafa chce faceta swojego wzrostu lub wyższego to chyba normalne? Dziewczyny mające 160 cm raczej nie mają takiego problemu, bo 99% mężczyzn jest od nich wyższych. Ciekawe czy obejrzała by się za panem mającym 10 cm mniej od niej samej. To że wysokie kobiety marzą o facecie mającym powyżej 185 cm wynika nie z pogardy ale raczej z chęci poczucia się przy swoim facecie małą, kobiecą i drobną.