Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone jabIuszko

w ktorym tygodniu pojawia sie pecherzyk ciazowy?

Polecane posty

Gość zielone jabIuszko

jak wy mialyscie?

Gość gość
hej podobno u większości 5-6, ja dzisiaj byłam na usg 6 tydzien 1 dzien i nic nie wiedac jestem załamana

Gość zielone jabIuszko
u mnie tez nie widac jeszcze pechezyka:( jest to 5 tydz.. ostatnia miesiaczka 24 maja a u Ciebie

Gość gość
u mnie ostatnia miesiączka 19 maja ;( najgorsze jest to, że wiem ze owulacja u mnie byłam w terminie tzn. równo trzy tygodnie temu, więc nie mam co liczyć na młodszy wiek ciązy. Ale u ciebie może jeszcze jest nadzieja, masz ciąże o 5 dni młodszą niż moja. Ja czekam do czwartku, mam iśc na podobno jakieś lepsze usg. Nie wiem co mam do tego czasu ze sobą zrobić......

Gość zielone jabIuszko
ja na kolejne usg ide za 2 tyg. tez chyba zwariuje do tego czasu...

Gość Tomaszkowa
ja byłam na usg w (według lekarza) 5 tygodniu i moja fasolka miała już 1,01 cm :)

Gość gość
zielone jabłuszko mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze u Ciebie ja juz straciłam nadzieję, jak znajdę ten temat to napisze ci w czwartek czy sprawa sie wyjaśniła

Gość zielone jabIuszko
Nie trac nadzieji! ja juz przekopalam caly internet i roznie pisze, ale czasem to zalezy od jakosci usg,a czasem poprostu trzeba spokojnie poczekac... ogolnie lekarze zalecaja pierwsze usg najwczesiej w 7 tygodniu zeby wczesniej sie nie stresowac.. tak wiec trzymam kciuki i napisz w czwartek :) mam nadzieje ze i u mnie i u Ciebie bedzie ok:)

Gość gość
ja bylam na badaniu ginekologicznym w 4tc dokladnie w 1szy dzien spodziewanej miesiaczki i uslyszalam ze albo zaraz dostane miesiaczke albo wcale, musialam miec jak najszybciej potwierdzona ciaze i po kilku dniach chyba 2-3 bylo widac pecherzyk