Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patriota20

Nie zamierzam się wiązać z żadną dziewczyną.

Polecane posty

Gość Patriota20

Witam szanownych forumowiczów.Otóż pokrótce chciałbym przedstawić Wam swój punkt widzenia na temat bycia w tzw związku.Nie widzę się w tym,zwłaszcza z dzisiejszymi,wypicowanymi głupimi,pazernymi harpiami zwanymi dziewczynami.Mam dość randkowania,które wcale mnie nie bawi.Nie bawi mnie fakt,że jakaś p***a przyjdzie nażre się i napije na mój koszt,pogada albo i nie i po kilku spotkaniach się zmyje.Jeszcze gorzej jak człowiek się zaangażuje,bo np dziewczyna zrobi dobre wrażenie i stara się by po miesiącu otrzymać tekst typu: "Sorki poznałam kogo innego".Szkoda czasu,nerwów i pieniędzy.Zdecydowanie już nawet dziwka ma więcej uczuć do klienta niż k*******nki z którymi się umawiałem.Nigdy więcej.

Gość Patriota20
Dlatego apeluje do młodych chłopaków.Nie dajcie się omamić pierdołami o jakiś miłościach itp itd.Szkoda kasy na zimn e babsztyle.Lepiej udać się do profesjonalistki,wydać z 50 dyszek lub 100 i miec z głowy popęd seksualny.

Gość gość
never again !

Gość Patriota20
Srał je pies.Dla mnie są gówno warte,skoro kurwisko kręci naraz ze mną i innym typem,potem mi mówi,że woli innego,a jak tamten sobie ją r***nął i zostawił to do mnie chce wracać? Poszła won.Won do piekła kurwo wściekła.

Nie wszystkie są takie, jak piszesz. Widocznie trafiały Ci się babsztyle, a nie wartościowe kobiety. Nie warto też wrzucać wszystkich kobiet do jednego wora. Zapewnie nie byłoby Ci miło, gdybym napisała na forum, że wszyscy faceci to świnie. Facet, jak facet, każdy jest inny. Tak, jak kobieta, każda jest inna. Przyznam się szczerze, że jest coraz mniej szanujących się i wartościowych kobiet. I to jest smutne.