Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama bez pomysłu na biznes

DO MAM KTORE MAJA SWOJE FIRMY....

Polecane posty

oplaca wam sie działalność i jaka branże macie? pytam, bo mam pewien zapas pieniędzy i chciałabym otworzyć swój biznes tylko nie mam pomysłu, co jest dochodowe, podpowiecie mi?:)

Gość gościówa :P
Nikt Ci nie da gotowego pomysłu na sukces :) Jak ktoś prowadzi dobry interes to się tym wszędzie nie chwali, żeby nie robić sobie konkurencji. Ja mam branżę handlową, opłaca mi się bardzo, zwłaszcza teraz latem ale pracy i wysiłku trzeba włożyć naprawdę dużo zwłaszcza na początku.

ale ja i tak jestem z innego miasta:D, a jakieś korporacji nie otworze przecież, chodzi mi o mały ale dochodowy biznes, nie typu ciuchland:), zeby mozna go samemu prowadzic lub ew, osobe do pomocy zatrudnic:)

Gość ja mam biuro r-kowe
i wyciągam z tego na czysto 3500,wczesniej pracowalam na etacie w ksiegowosci, no ale na tym trzeba sie znać, pierwszy lepszy tego nie ogarnie:) teraz jestem w domu z dziecmi, maz po pracy sie dziećmi zajmuje aja pracuję:)

heh, księgowość odpada, bo nie kumam tego zupelnie:D, myslalam ostatnio o butiku z odzieża dla mam w ciązy, albo z ubrankami dla dzieci, co o tym sądzicie?tylko serio piszcie

Gość gość
Ubrana dla dzieci odpadają bo jest pełno sieciowe gdzie sprzedają naprawdę tanie ubrana dla dzieci tj. Pepco,h&m, tesco. Ale ubrania ciążę jak najbardziej na tak pod warunkiem że nie będziesz tam sprzedawała tam ogrodniczek ciazowych;/

nie ogrodniczki odpadają, chodzi mi o fajne i modne ubrania bardziej dla mlodych mam:), bo w moim miescie jest tylko 1 taki sklep, ale tam worki sprzedaja:D znajome w ciazy narzekaja,ze nie ma u nas takiego sklepu, moze to i nie glupi pomysl....:) a jesli chodzi o ubranka dla dzieci, chcialam tez takie "lepsze", tzn, np firm Crocodrillo, marquita itp, fajne wzory, oryginalne, ale i ceny wyzsze, to raczej tez by sie przyjęlo, wg, mnie

Gość gosciowa z miasta
to zalezy, ja np, chetnie kupuje drogie i fajne ubrania dla dzieci nie w żadnych sieciowkach, ale głównie przez net, bo u mnie nie ma fajnych sklepów oprócz Repotera Young-uwielbiam te sklep:) pomysl z ciazowym tez jest ok.

Gość gość
U nas w Kielcach jest coocodrilo i sklep zawsze jest pusty. Lepiej sklep dla ciężarnych chociaż myślę że sklep dla użytych też cieszyły się dużym zainteresowaniem. Znam kilka wyższych osób i narzekają że nie ma dla nich ubrań a jak już są to jakieś worki

Gość gość
kto to są użyci?

Gość mam butik w centurm
odzież młodzieżowa, ale nie koniecznie, bo i modnych babek kolo i po 30-stce tez dużo przychodzi, torebki,apaszki, gustowna biżuteria, mam full klientek:) super biznes, mam 2 dziewczyny w sklepie, sama jestem czasami:)

Gość mam butik w centurm
klientki to tak mniejwiecej 22+ do okolo 40-stki, niektore znam z widzenia:)

Gość gość
ta biedota ci uzywak poleca, bo im ciagle malo miejsc do grzebania:D sklep z porzadna odzieza ciazowa jak najbardziej

Gość gość
tu na forum każda ma swoją firme,albo jest dyrektorem tu nie ma zwykłych kobiet tu są bizneswomen

Gość gość
napewno nie kazda, ale takie sa tu napewno...gdybys wiedziala czym ja się zajmuje:D to bys sie nieźle zdziwila,ze bywam tu czasami:D

Gość gościnnie zawitam
ja mam swoja firmę, ale to nie branza dla,ze tak powiem laikow, bo mozna wylozyc kase i poplynąć, mi na poczatku byly facet pomogl/wprowadzil w temat... a Ty autorko jak chcesz te butiki to obydwa Twoje pomysly sa ok, z przewaga fajnego sklepu z ubrankami dla dzieci, nie kazy kupuje uzywane, nie kazdy kupuje w Pepco:D

Gość gość
agencje towarzyska otworzyc, sklep z bielizna erotyczna ,

Gość gość
spedycja... :) kokosy, POLECAM

Gość gość
ja robiłam paznokcie w lokalu i jeśli jesteś w tym dobra to można ładnie zarobić...zamknęłam interes jak zaszłam w ciążę(kręgosłup mi siadał)

Gość gość
zbierać znicze szklane po cmentarzach myć je i wkładać w nie wkłady i sprzedawać

Gość mama bez pomyslu na biznes
rozejrzałam się za lokalem i sa 3 w dobrych miejscach 25, 35 i 40m2, jak tak sobie myslaalam, to w jeden lokal ten większy podzielę na pol, czyli po jednej stronie ciążowe po drugiej dziecięce, to już pewne, dzięki za wpisy, pozdrawiam