Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shanell

Głodówka!!!

Polecane posty

Gość shanell
ten kom. wyżej jest mój tylko się nie podpisałam..sory:)

Gość ta co denerwuje ludzi
Nikt nie musi mi wierzyć, tak samo jak tobie. Pomagam ludziom się odchudzić i moje wpisy mają na celu jedynie pomoc. Twoje wpisy mogą wyrządzić wiele zła, szczególnie dziewczynom ze skłonnością do anoreksji czy bulimii. Jeśli nie chcesz, aby ludzie wypowiadali się w tym temacie, to załóż sobie pamiętnik. PS. Też byłam zakompleksioną dziewczyną i dokładnie wiem, jak boli krytyka innych i ich wyśmiewanie się. Dlatego teraz staram się pomóc. Nie wiem dlaczego tak zbulwersował cię mój wpis, skoro tylko napisałam, że głodówka jest radykalna. To chyba prawda?

Gość gość
Cola i kawa na głodówce..................błagam.......................buahahahahhaahahah. Oszukujesz się dziewczyno!!

Gość shanell
moja głodówka nie służy oczyszczeniu organizmu tylko schudnięciu, gdyby chodziło o oczyszczenie to fakt...nie wolno pić kawy i coli ale ja chce tylko schudnąć...poza tym każda dieta w której spożywa się mniej niż 300 kalorii jest głodówką. To nie jest zdrowa dieta i nikomu jej nie polecam!!! Do tego trzeba być silnym psychicznie. Głodówka może być tylko wstępem do prawidłowej diety............-->TO CO DENERWUJE LUDZI---> Masz rację...głodówka jest radykalna ale już powtarzałam..." to jest tylko dla silnych psychicznie" ...I tak,mogę pisać pamiętnik,ale wtedy nie mogłabym się pochwalić co zyskałam wbrew przesądom. Lekarze mówią,że po głodówce następuje efekt jojo....pfffff....może dla innych...do głodowania trzeba mieć łeb na karku i silną wolę.Celem tego tematu jest pokazanie że trzeba walczyć o swój cel...nawet jeśli inni od razu skreślają cię na starcie...jestem tego przykładem...możecie mi wierzyć lub nie...to już wasza sprawa...

Gość gość
Ma ktoś bloga na bloog.pl? Bo tak się zastanawiam gdzie założyć... http://bloog.pl/