Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztują was wakacje nad polskim morzem?

Polecane posty

Gość gość
ja jade go karwii tez w poniedzialek na dwa tydodnie.wyruszam 5 rano

Gość gość
polskie morze jest bardzo drogie nie oszukujmy się , jeżdżę co roku do Władysławowa i wiem jakie tam są ceny , nocleg blisko plazy ok 100-120 za pokój , jeśli ktoś ma nocleg za 35 -50 zł to daleko od plaży lub daleko od centrum , niestety ja jestem wygodnicka nie lubię nigdzie daleko chodzić, obiad w knajpie to wydatek rzędu 40 zł osoba , owszem można kupić obiad za 20 zł ale jest to zazwyczaj "danie dnia" i nie ma wyboru bo to jakieś mielone czy pulpety , ryby nie zjesz w zestawie za 20 zł nie ma się co łudzić a już na pewno nie łososia czy dorsza! jeśli lubicie piwo , wino a jedziecie autem zapakujcie ze sobą , piwo w sklepie we Władysławie kosztuje ok 4 zł puszka , piwo na mieście 6-8 zł w zależności w jakiej knajpce , we Władku nie ma sklepu typu Biedronka czy jakiś dyskont wszystko kupujesz w nocnych mega drogich sklepach JUrata , Jastarnia ,Hel podobne ceny

Gość gość
We Władku jest Biedronka :) Przy wylocie z miasteczka w kierunku na Hel;)

Gość gość
Ja jeżdzę do Międzyzdrojów nocleg 35 zł za osobę. jest nas dwoje dorosłych i dwoje dzieci, jedno dziecko całkiem małe i nie liczą go do kwaterunku. Wydaję ok 800 zł na tydzien za pokoje , 400 zł za dojazd , poniewaz ze sobą biore obiady w słoikach robione przeze mnie to w 2000 zł na tydzien sie miescimy.

Gość gość
tak , faktycznie jest Biedronka ale z centrum to w p**du daleko, odpada na nogach iść , a ja byłam pociągiem więc tak jak by jej nie było....

Gość gość
co to za wczasy żeby brać ze sobą obiady , jak za komuny !! po to jadę na wczasy żeby odpocząć od garów , gotowania , rozkoszować się rybką nadmorska a nie obiadami za słoika !! porażka

Gość gość
ile płacicie w karwii?

Gość gość
ja bylam we wrzesniu w karwi w penjonacie kamena placilam 40 zl za osobe.pieknie 5 minut do plazy.W Jastrzebiej gorze kwatera prywatna 30 zl czysto .milo ale kawalek do centrum tez we wrzesniu

Gość gość
ryba frytki piwo koszt 30 zl ale mozna raz zjesc placki ziemiaczane pierogo sa smaczne .a niekiedy rybe wedzona z surowka wyjdzie taniej

Gość Jaśnie Pan Paweł
Nad tym polaczkowatym kawałkiem bajorka zwanego Morzem Bałtyckim? Ze dwa worki ziemniaków i pół kilo żywca. Ale przyjedź do USA na zachodnie wybrzeże, nie będziesz musiała wychodzić srać pod chałupę.

Gość gość
mnie sie podoba tutaj

Gość gość
We Władku są 2 biedronki (jedna w centrum, przy dworcu PKP), 2 Zielone Żabki, Polo, Lidl i ceny za pokoje w centrum przyzwoite, np. na ul. Siedleckiego

Gość socca
Ja jade 29 lipca . Nocleg 2 osoby 600 zł przejazd w 2 strony max 300 zł 100 na dzień do wydania . Pobyt 8 dniowy wyjdzie mnie 1700 zł +- oczywiście :)

Gość feeel_good
jeśli chodzi o wakacje nad polskim morzem to ja się często spotykam z opinią, że nie warto bo drogo i za tą cenę można spokojnie pojechać gdzieś za granicę. Może i coś w tym jest, ale jednak ja lubię nasze polskie morze bo ma ono taki swój niepowtarzalny klimat. Moim zdaniem najwięcej kosztów pochłania nocleg więc warto szukać taniego, tutaj http://www.e-wczasy.pl/ można takie znaleźć, a oszczędzone pieniądze można przeznaczyć na coś innego. Ja lubię tam jeździć i myślę, że to jest jedno z tych miejsc, które mi się nigdy nie znudzi.

Gość gość
Ja jadę w poniedzialek Do Swinoujscia. Za apartament place 1200zl.

Gość gość
Byłam w tym roku nad polskim morzem i nocleg można owszem znaleźć za 35 złotych, ale sa to bardzo kiepskie warunki. Nie ma opcji, żeby za 35 złotych dostac fajny pokój blisko morza chyba że poza sezonem... ja wolę troche więcej zapłacić i mieć spoko nocleg niż jakiś marny, a że ogólnie drogo nad polskim morzem to prawda, zwłaszcza jak się popatrzy jakie warunki są za taką cene

Gość pedantka1111
Ja byłam we Władku w zeszłym roku. 4 osobowa rodzina, pobyt 5 dni, wyszło 4 tyś. W tym roku Chorwacja, 8 dni- również 4 tyś. A pogoda gwarantowana, morze czyściutkie i cieplutkie. Wybór jak dla mnie jest oczywisty

Paliwo jakies 350 zl (z Pruszkowa do Chalup) Camping 600 zl za dwie osoby za 6 (!!!!) dni. Wychodzi 50 zl za dobe, dla mnie to glupota placic za przyczepe wiecej niz za kwatere, ale znajomi maja do niej niezrozumialy sentyment. Jedzenie - jakis kawalek ryby, frytki, surowka to okolo 40 zl za osobe. Najdrozej chyba jedzenie wyszlo.

Teraz dla mnie tez juz tak, choc uwielbiam polskie morze, te piaszczyste plaze i dlugie spacery. Tego nie ma nigdzie w Europie.

Gość dssdq
byalm z mezem na tydzien w Mielnie koniec lipca--pogoda idealna,caly czas upaly,nocleg 30 zl za osobe,10 min do morza,znalezlismy tani bar gdzie obiad-12-16 zl,zupa-3 zl,wydalismy niecale 600 zl na osobe i bylismy mega zadowoleni

Gość Ash1975
A ja lubie polskei morze. Polska co rpawda to nietypowy kraj bo mamy morze od północy i góry od południa (idealnie by było na odwrót) ale jednocześnie jest sporo fajnych miejsc do zwiedzenia i sporo okazji do spędzenia wolnego czasu. Hitem zeszłęgo rokku bylo dla mnie i żonki łwoienei dorszy w Bałtyku. http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl/ Nic, że było zimno, nic,że zacinał deszcz – przygoda na 101. W tym roku może z kolei uderzymy w Karkonosze, jedne z piękniejszych polskich gór a przy tym mniej doceniane. Dziwi mnie natomiast ten owczyu pęd Polaków w stronęZakopca – tatry sązdeptane, przepełnione turystami w sezonie i szkoda na to czasu i pieniędzy.

Gość gość
Polskie morze jest niesamowicie urokliwe. Co do cen, to wszystko zależy od dodatków. Rok temu wydałem 1,5 tysiąca na tydzień, 2 osoby. W tym roku jadę na majówkę i zamówiłem sobie rejs na ryby w http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl – no to już cały koszt większy będzie, ale co tam.

Gość gość
2 lata temu ja i maz i 3 dzieci ,tez okolice katowic, my w rewalu, nie oszczedzalismy na niczym, bylismy tydzien 4200 zl, 240 za domek za dobe i sama nie wiem na co tyle poszlo

Gość janka43
Ceny podobne jak w Europie. A atrakcje takie same albo i lepsze sa u nas, tylko pogoda czasem zawiedzie. Dlatego w tym roku jadę nad polskie morze, ale wybieram SPA http://www.hotel-lubicz.pl/wellness_i_spa - jak bedzie brzydka pogoda bede chodzic na masaze, a jak bedzie cieplo bede na plazy :) Za tydzień płace tyle co jakbym pojechala w sezonie gdzies na poludnie.

Gość gość
Starczy 1000 zł na samo jedzenie, na dwie osoby/7 dni ?! I jakieś pamiątki ?! Jadę z mężem i nie wiemy ile ze sobą wziąć, w granicach rozsądku ;)

Licząc wyjazd 10-dniowy bo na tyle zazwyczaj wyjeżdżamy w Polsce na 3 osoby wydajemy około 6-8 tysięcy, ale nie oszczędzamy, jemy na mieście, zwiedzamy co chcemy i korzystamy ze wszelkich dostępnych atrakcji.

Gość gość
My jedziemy w polowie lipca na tydzien, podróz tam i powrót to około 300 zł, nocleg 140x6=840, jakieś małe zakupki i ze sobą bierzemy ok 1200 zł wiec suma za całość to 2400 zł :)

Gość gość
Dwa lata temu Chłapowo- 7 dni , 4 osoby- 5000zł- o pogodzie nie chce mi sie pisać. W zeszłym roku Chorwacja- 10 dni, również 4 osoby - 5000zł, pogoda cudowna. Wybór jest prosty jak dla mnie.

Gość gość
Ja staram nie odmawiać sobie przyjemności, dlatego nad polskie morze wybrałam się wspólnie z mężem do hotelu http://www.apollohotel.pl/ spędzilismy niesamowity tydzień w miejscu przy plaży gdzie przyglądaliśmy się wspólnie wschodom i zachodom słońca.