Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam dziś bardzo dziwny sen o Jezusie.

Polecane posty

Gość gość

Otóż, śniło mi się, że rozmawiam z kimś. Mojemu rozmówcy powiedziałam, że Jezus jest moim mężem i niebawem odrodzi się w innym ciele. Później znalazłam się w jakimś domu, był raczej pusty. Był też tam Jezus. I razem broniliśmy się przed jakimiś ludźmi. Jezus chwytał owoce(widziałam cytryny) podpalał je, a potem zmieniały się w żarzący się węgiel. W końcu dom wypełnił gęsty dym i Jezus zaczął się dusić, pomogłam mu przeżyć, ponieważ doprowadziłam go do dostępu świeżego powietrza. Dobra, wiem, że coś ze mną nie tak, ale być może jest tu ktoś, kto może wiedzieć co to oznacza?

Gość gość
tyle to oznacza, ze poza bogiem nie bedzie juz innego mezczyzny w twoim zyciu, z reszta spojrz w lustro.....

Gość lakoma Malgosia
Moze zrob sobie przerwe w czytaniu Biblii i chodzeniu do kosciola :P

Gość gość
Właściwie to nie chodzę do kościoła, nie czytam Biblii. K***a, ze mną serio jest nie tak. Cytując kogoś "Nie zdałam statystyki, bo pisałam posta na kafetełe o śnie z Jezusem"

Gość gość
A może jestem inkarnacją Jezusa? Albo inkarnacją Marii Magdaleny? Albo Maryi?!

Gość lakoma Malgosia
ha ha ha, witaj w swiecie kafeteryjnych przegrancow

Gość gość
nie zdalas statystyki bo statystyczny profesor brzydzi sie toba, idz sobie. to forum dla pieknych i bogatych, won

Gość gość
mi się kiedyś śniło że umarłem i moja dusza oderwała się od ciała podążałem do jasnego światła ale usłyszałem głos mówiący NIE JESZCZE NIE TERAZ! po czym coś odrzuciło mnie od światla i się obudziłem

Gość Roxi444
O której godzinie w nocy miałaś ten sen ?

Gość gość
Nad ranem. Jeszcze nie nie zdałam, bo w środę mam egzamin, więc wszystko się może zdarzyć :)

Gość gość
Dobra, to se obejrzyj straw dogs Peckinpaha to moze cos zalapiesz, a teraz ustosunkuj sie do mojej rady i wynos sie

Gość gość
Ja generalnie mam dziwne sny, śnią mi się osoby opętane, Maryja płacząca krwawymi łzami. A jak byłam mała i zgubiłam łańcuszek z komunii śniło mi się, że Maryja chce mnie za to zabić.

Gość iza bella ella
mi się kiedyś śniło że Maryja mi się objawia na łącę po czym tego samego dnia wygrałem 70zł w multilotku

Gość gość
Kurde to chyba muszę zagrać.