Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zacząłem randkować w wieku 26 lat....

Polecane posty

Gość gość

prawikiem nie jestem od niecałych dwóch miesięcy. Idzie mi coraz lepiej jeżeli chodzi o zachowanie w towarzystwie kobiet ;) Lepiej późno niż wcale. Fajnie jest się spotykać z kobietami :)

Gość gość
lpeiej pozno niz wcale, jak wygladal pierwszy raz? przyznales sie, ze to pierwszy? byl w miare udany?

Gość gość
Mój pierwszy raz odbył się za pieniądze i to za granicą ;) Uważam że był w miarę udany. Bałem się że z moim małym (13 cm) nie będzie pozycji żeby seks wyglądał naturalnie, ale myliłem się, "nie wypada z pochwy". Mam już za sobą seks z kobietą "normalną" i myślę że też w miarę dobrze wypadłem, bo spotykałem się z nią jeszcze później.

Gość gość
13 miesci sie w dolnej normie, dobrze, ze nie trafiles na rozepchana dziwke bpo bys sie przestraszyl, ze to norma:] grunt zeby nie bylo za duzo stresu i zeby w pelni stal i mial te swoje 13:] a nawet gdybys mial mniej to sa pozycje pozwalajace na glebokie wsady, w ktorych krotki nie przeszkadza, np na jezdzca, jeszcze zalezy jak dana dziewczyna ma rozlozone wrazliwe punkty-ktora sciane pochwy musi miec podrazniana, bo np przy malym i cienkim dobre sa pozycje gdzie penetracja odbywa sie "po skosie" - nie wypelnia calkowicie pochwy ale ociera o wrazliwe miejsce, np pozycja od tylu. a czemu wczesniej sie na to nie namysliles? nie miales chcicy jako malolat czy generalnie miales ze soba inne problemy?

Gość gość
Miałem chcice ;), ale były też problemy i nie miałem czasu na kobiety.