Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammałoczasu

tłuszcz czy australia. czy dam radę/

Polecane posty

Gość A ja SZCZERZE ZAZDROSZCZE
GRUSZKOM. Chociaz sama niby jestem raczej szczupla (55kg/ 166) ALE ZUPELNIE NIEFOREMNA - BIODRA MAM WĄSKIE A RAMIONA SZEROKIE DO TEGO BRAK WYRAŹNEGO WCIĘCIA W TALII I PRZY TYM DROBNE PIERSI W STOSUNKU DO DOSC SZEROKIEJ KLATKI PIERSIOWEJ...reasumujac wygladam jak facet i schudniecie nic mi nie pomoze w tyn aby poczuc sie jak kobieta (wiem bo probowalam, kiedys dobilam nawet do wagi 42 (sic) kg ale dalej nie poczułam się kobieta przez te męskie proporcje ciala). Najwazniejsze sa proporcje a zgrabna, kobieca sylwetka nie zależny az tak bardzo od tego ile kg jej właścicielka aktualnie nosi na sobie ale od stosunku: ramion do bioder - jesli jest on znaczny to dziewczyna jest ponetna i kobieca jak belluci chocby nosila i rozmiar 44 PS A Chwilowo schudnac na wakacje 10 kg przez pol roku to maly pikuś, zaden problem wiec spokojnie dasz rade ale nie wiem czy gra jest warta swieczki (efekt jojo dobija zawsze z ta sama moca, nawet gdy zamierzone schudniecie mialo byc tylko po to aby "sie pokazac" np na własnym slubie, tycie boli jak cholera: (((( .

Gość mammałoczasu
kochana ja mam 20 kg do schudnięcia a nie 10 haha grrr nie wiem, ja zazdroszczę dziewczynom, które mają szczupłe , zgrabne nogi, góre zawsze można jakoś ukryć itp. a pokazac nogi i wtedy wszystko super wygląda, a grusza co... nóg nie pokaże, bo grube i w zasadzie nie ma co pokazać, bo co ręce ma pokazać, obojczyki/

Gość A ja SZCZERZE ZAZDROSZCZE
No wiesz ja schudlam ok 13 (z ok 55 do 42) kg w 3 miesiace i wiem, z to da sie zrobic bez problemu jezeli tylko jest sie dostatecznie zmotywowanym...ba odchudzalam sie dalej i w pol roku wazylam juz 38 a w talii mialam 52 cm (przez chwile kupowalam spodnie w sklepach dla dzieci) tylko, ze nie warto sie meczyc i wkrecac sobie chorych obsesji. Waga i tak w przeciagu 5-ciu lat wraca do tej zaprogramowanej genetycznie a trwale objętość, traca jedynie wlosy no i wart wspomniec o tym, ze jako bonus mozna dostac w pakiecie rozchwiane hormony, ktore nie tak latwo uregulowac. Jesli chcesz sie odchudzic trwale (a nie wierze, ze zadowoli cie chwilowy spadek wagi, nawet jesli tak ci sie wydaje to gdy po wakacjach zaczniesz tyc w zastraszajacym tepie- a na tym polega efekt jojo-to zaboli jak cholera -GWARANTUJE) to musisz zmienic nawyki żywieniowe i wiecej sie ruszac, cudow nie ma (tzn sa ale ich efekty znikaja jak kamfora a z fatamorgicznego snu wybudzenie bywa straszliwe)

Gość gosc,,
jedz do tej australi a schudniesz tez cos ale nie jestes jakas gruba znowu

Gość gość
tzn pewnie zawsze cos schudniesz jak zaczniesz diete ale jedz , obojetnie ile ci sie uda zrzucic , a 20 az nie potrzebujesz dasz rade 2 raz moze taka okazja dlugo sie nie trafic miłego wypoczynku

Gość mammałoczasu
dzięki za wsparcie muszę schudnąć trwale, wiem z doświadczenia, z ejak jakiś czas wytrzymam bez słodyczy to potem już mnie nie będzie tak ciągneło chciałabym spotkac tutaj kogoś komu sięudało zrzucić 20kg w 4 miechy, co robił, jak często itp. jestem zdesperowana i szukam planu

Gość mammałoczasu
jestem załamana kupiłam luźne sukienki i spódnice, moje nogi wyglądają dramatycznie, załamałam sie i poryczałam bo nic nie zmienię juz z tymi nogami, wyglądają jak dwa dęby a uda mam strasznie otłuszczone, gołym okiem widać ten nierównomierny tłuszcz pod skórą odechciało mi się juz tego wyjazdu, kasy jeszcze nie wpłaciłam więc chyba zrezygnuję... :-(

Gość kurde kobieto nie wydziwiaj
i jedz. Mieszkam w Australii i tutaj rozmiar 14-16, czyli polskie 42-44 to norma. Ja ze swoim 8 (polskie 36) jestem uwazana za bardzo szczupla. Poza tym nikt sie na Ciebie nie bedzie gapil, jak na dziwolaga, bo Australijczycy maja inna mentalnosc, niz Polacy i g***o ich obchodzi to, jak kto wyglada i jak sie ubiera. Nikt Cie palcami nie bedzie wytykal, ani glupio sie usmiechal. Dziewczyny/ kobiety w roznym wieku i o roznych typach figury i tuszy ubieraja sie, jak chca i nikt na to jakiejs wielkiej uwagi nie zwraca. Sporo "wiekszych" kobitek nosi bikini i chodza pewnym krokiem po plazy. Jedz i nie panikuj niepotrzebnie :)

Gość mammałoczasu
ale ja to wiem, byłam w uk i tam jest tak samo, ale ja jadę z polakami a zresztą sama widze jak to paskudnie wygląda, tragicznie wręcz. raczej nigdy w życiu nie założe bikini, najwyżej będe siedzieć w długiej spódnicy na plazy, ale wyjazd będzie do d**y, bo to będzie jeden wielki stres, więc moze lepiej zrezygnuję. przysięgam wam, zę nie przesadzam, nogi mam tragiczne, to sa nogi których się nie pokazuje bez względu na to ile już widziały oczy ludzkie

Gość gość
Dylemat z dupy.

Gość gość
zrób zdjęcie samych nóg i tu wstaw, to zobaczymy, czy przypadkiem to nie jest kwestia Twojej psychiki i czy nie widzisz się w nadmiernie negatywnym świetle przypadkiem

Gość mammałoczasu
zapewniam was że to nie kwestia psychiki, a nogi mam gorsze niz na zdjeciu. nie mam teraz możliwości robienia zdjęć, a zresztą skanowanie i wstawianie zdjecia tutaj zajmie mi tyle czasu, ze raczej jest to bez sensu. ja wiem jak wyglądam, mam lustro w domu i nie potrzebuję zapewnień że jest inaczej. chcę tylko to zmienić i szukam pomocy jak, w jaki sposób i tylko tyle.

Gość nikt nigdy nie jest na tyle
gruby, żeby nie móc cieszyć się życiem, zgadzacie się

Gość angelusss
dietka mż i ruch to cały sekret

Gość gość
Nie wierze ze masz szczupłe rece i wystajace obojczyki oraz ze nie widac po Tobie Twojej wagi przy nadwadze rzedu 15 kg w sytuacji kiedy twierdzisz ze nie spozywasz białka, czyli prawdopodobnie nie posiadasz masy miesniowej.

Gość gość
A bliscy zawsze mowia ze sie dobrze wyglada, generalnie mało kto jest na tyle odwazny zeby grubaskowi powiedziec ze wyglada na swoja mega wage i ze wypadałoby schudnać, ja tez swoje pulchne kolezanki oszukuje ze wygladaja jak łanie bo sie boje ze jak im powiem prawde to dostane po gębie.

Gość gość
Naprawde musisz miec albo w c**j słaby metabolizm albo te słodycze spozywac w ilosci TIR z naczepą dziennie, skoro nie jesz chleba, nie pijesz napojow tylko wode, nie jesz miesa i jes duzo owoców. Ja mam bardzo słaba przemiane ( czesto zdarza sie ze sram raz na 2 -3 dni, jak uda mi sie wysrac 2 razy dziennie to jest dla mnie swieto ogromne) - zdarza mi sie jesc dosc czesto lody, batony, jem mieso, potrawy mączne, zdarza sie ze jem bułki ze dwa razy w tygodniu, oprocz tego ze pije duuuzo wody ( ponad dwa litry dziennie) zdarza mi sie tez kilka razy w tygodniu wypic napoj lub sok barwiony typu tymbark albo mala cole 0,2, owszem jem tez warzywa owoce i kefiry/ maslanki w duzych ilosciac ( codziennie) to jak Bog mi swiadkiem nigdy w zyciu nie mialam nadwagi, wiadomo pojawialy sie w gorszych momentach zycia ( kiedy zarzucalam cwiczenia ) małe oponki albo obwisłe uda od wewnetrznej ale nigdy moje BMI nie przekroczylo 22 ....

Gość gość
do babki wyżej masz 12 lat czy po prostu jesteś głupia myslisz, ze ciała wszystkich ludzi na świecie sa takie jak twoje i reaguja tak jak twoje

Gość z wiekieme
brzuchol ci wyskoczy do tej wyżej

Gość mjc
#mammałoczasu 24.06 mowisz,że masz 20 kg do schudnięcia, 01.07 mówisz znów o 20 kg, to ja się pytam, co Ty robiłaś przez tydzień czasu ? wiesz, ile kg można się pozbyć przez 7 dni ?! Tylko trzeba coś robić ..

Gość gość
no na pewno przez 7 dni straci 18 kg

Gość gość
up

Gość sokroteczczka
Tylko dieta margita. Zacznij juz jutro. Mozna schudnac do 10kg w 2 tygodnie, oczywiscie 5kg to woda i tresc jelitowa, kamienie kalowe, stare zlogi a nie tluszcz, ale co tam, efekt jest :-) Potem, po tych 14 dniach musisz leciec na zwyklej 1000kcal, duzo pic i jest szansa ze schudniesz tyle ile planujesz. Dieta Margita: Dzień 1. RANO: czarna kawa POŁUDNIE: dwa gotowane jajka i gotowany szpinak WIECZÓR: grillowany stek, sałata i owoce Dzień 2. RANO: rogalik, czarna kawa POŁUDNIE: grillowany stek, sałata i owoce WIECZÓR: szynka Dzień 3. RANO: bułka i czarna kawa POŁUDNIE: dwa gotowane jajka, sałata i pomidory WIECZÓR: szynka Dzień 4. RANO: bułka i czarna kawa POŁUDNIE: gotowane jajko, ementaler i gotowana lub surowa marchewka WIECZÓR: jogurt naturalny i owoce Dzień 5. RANO: tarta marchewka z sokiem cytrynowym i czarna kawa POŁUDNIE: duszona lub gotowana ryba i pomidory WIECZÓR: grillowany stek i sałata Dzień 6. RANO: bułka i czarna kawa POŁUDNIE: grillowany kurczak WIECZÓR: dwa gotowane jajka i duszona lub surowa marchewka Dzień 7. RANO:herbata z cytryną POŁUDNIEpechowiec.gif woce WIECZÓR:dowolne danie, które najbardziej smakowało ci w ciągu ostatniego tygodnia Dni 8-14: Wszystko powtarzasz w tej samej kolejności. DIeta 1000kcal: ś: kromka razowca z serkiem, jajko, kawa, herbata 2ś: jogurt, truskawki o: 150g miesa lub ryby, warzywa polane oliwa Wytrzymasz? Koniecznie kup tabsy multiwitaminowe na w razie czego i sru do przodu. Dasz rade!!!

Gość gość
ty wyżej porządnie walnij się w głowę jeśli coś takiego stosujesz, naprawdę głupota ludzka nie ma granic mięso i do tego owoce = prosta droga do wszelkich chorób

Gość gosciowa
sam sie pieprznij mlotkiem w baniak. Niby dlaczego niezdrowa? Uzasadnij?

Gość gość
menu smierci haha

Gość Autorka chyba już nie pisze
Autorko, jesteś jeszcze? Pisałyśmy razem, jak założyłaś temat. Odezwij się. Co postanowiłaś?

Gość Dieta podana wyżej
Ta dieta wyżej to jest kopenhaska lub jakiś jej wariant, wariacja na temat. Oczywiście że niezdrowa, ale bardzo skuteczna (na krótko niestety najczęściej), ponieważ opierająca się na eliminacji węgli właściwie. Nie da się jej też stosować długotrwale, bo rzeczywiście może doprowadzić do bardzo poważnych powikłań.