Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfdsa[fkdsakfsfd

Musze to wykrzyczec

Polecane posty

Gość fsdfdsa[fkdsakfsfd

Uwaga atak sfrustrowanej maturzystki. Nie jestem rozkapryszonym bachorem marzyącym o upijaniu sie i ćpaniu. Chcę wolności i szczęścia. Mam dośc naciskania rodziców. Poszlam na szkołe policealną- kierunek który mnie pasjonuje. I dodatkowo zaczynam studia ''bankowo-przedsiebiorskie'' bo takze mnie to kreci. Oczywiscie wielkie niezadowolenie. mam mozliwosc pojscia na prawo i inne kierunki ale nie chce. Wielkie naciskanie, lament, przewracanie oczami. I OCZYWISCIE z racji ze robię zaoczne jestem gorsza od tych dziennych ( mimo że mam do odwalenia materiał prawie ten sam i to w domu). JAK TO NASZA CÓRKA NIE MOŻE STUDIOWAĆ Wkurza mnie to że dla wiekszosci liczy sie studia dla studii Chce studiowac, chce byc wyksztalcona ale kurde !! Liczy się też szczęscie i samospelnienie. A najlepiej jakbym siedziała w bunkrze i uczyła się od rana do wieczora. Ps: Chlopaka tez nie akceptuja. Mam sie uczyc uczyc uczyc ( pracowac nie, chociaz zarabiam od roku ) ; / Czlowiek chce sie usamodzielnic a tu takie cos... rozumiecie, czy przesadzam?

Gość gość
wyprowadz sie

Gość kurzy murzdrzek
nie przesadzasz nic a nic

Gość fsdfdsa[fkdsakfsfd
Chyba tak zrobię, Wyprowadze się do chlopaka ale to bedzie kompletne zawiedzenie moich starszych wymeldowanie mnie i wycięcie z życiorysu. A mam trochę zwierząt w domu i mi ich szkoda zostawiać. To straszne jak rodzice podcinają skrzydła i myślą tylko o zaspokojeniu swoich pragnień. ;/

Gość gość
to zabierz zwierzeta ze soba zrob cos albo nie jecz

Gość fsdfdsa[fkdsakfsfd
cały czas walczę o swoje prawa ale co mają zrobić ludzie którzy nie mają gdzie pójść albo sa uzależnieni finansowo to jest ciężkie, dzisiaj mało rodzic co rozmawia , tylko wymagają jak jakiś obóz, odwal to i masz spokój.. a jęcze bo mam dość, chociaż tutaj mogę sobie wyrazić swoje załamanie