Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odstawiony fenoterol,wyciagniety pessar.....

Polecane posty

Gość gość

I nic się nie dzieje.. są tu kobietki po takich podtrzymywaczach??

Gość gość
tak czasem bywa. Gin mi mówił że czasem po takich akcjach trzeba nawet wywoływać poród.

Gość gość
Hej:) Ja byłam na fenoterolu od 23 tygodnia i na krążku od 29. Odstawiłam wszystko w skończonym 37 tc i na poród czekałam jeszcze tydzień. O dziwo po odstawieniu czułam się świetnie i nie miałam żadnych skurczy, a szyjka się nie skracała:) Miałam planowane cc (położenie miednicowe), które zrobiono dzień przed wcześniej planowanym terminem, bo zaczęły odchodzić wody, ale skurczy 0:) teraz mój synek ma ponad 3 miesiące i jest cudowny:)

Gość gość
No u mnie już tydzień minął ;- ) szczerze to bym już chciała by się zaczęło ;) gratuluję synka,ja będę mieć córkę;)

Gość gość
Kurde co to w ogóle ma być;) wcześniej skurcze itd,itp stres przy tym nieziemski,a jak już może bezpiecznie wyjść to nie ;) mój gin powiedział mi,że moja macica teraz ma mnie głęboko w ....poważaniu. ;) myślałam,że odstawię tabletki i zaraz pojadę rodzić. Yhym,chyba faktycznie będzie tak że wywoływać będą. :o

Gość gość
a próbowałaś domowych sposobów: myłaś podłogę, wieszałaś firanki, wzięłaś w obroty męża:)

Gość gość
Podłogi myłam i ogólnie szorowałam pokój po remoncie. Na firanki czekam bo są skracane i obszywane ;) a mąż .. brzuch mu przeszkadza w seksie. ;( powiedział,że tu głowa dziecka i jak to tak,że ona tak nisko i bla bla. Przykro,ale co zrobię.. :o

Gość gość
On w ogóle ma schizo ,cała ciąża zagrożona więc powiedział że jak dojde do siebie po porodzie to wtedy nie da mi żyć . Myślałam że po wyciagnieciu krążka podziałamy a tu nic..

Gość gość
hihi, u mnie z mężem było tak samo, więc rozumiem. Pozostaje czekać. Ja też się nie spodziewałam. Przez 3 dni przed porodem leżałam w szpitalu. O 7 rano miałam ktg, na którym nie było skurczy, więc byłam pewna, że muszę czekać do następnego dnia, a o 9 wody zaczęły odchodzić, tak więc nie znasz dnia ani godziny:) Będzie dobrze.

Gość gość
No oby;) może te firanki podziałają- z resztą to chyba jakiś stary zabobon?;) no nic,czekam ,dziękuję Ci za odp ,pozdrawiam!

Gość gość
to zabobon, w którym jest trochę prawdy. Gdy podnosisz wysoko ręce to obniża się macica, jest większy nacisk dziecka na szyjkę i ta zaczyna się rozwierać, tak więc w firankach nadzieja:)

Gość gość
Up mam tak samo ;)