Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madame Cebulka

nudzi mi się, zadawajcie pytania

Polecane posty

Gość Madame Cebulka

odpowiem :D

Jak Ci poszły egzaminy? :P przeczytałaś 500 stron w jeden wieczór? czy nowy chłopak(kolega co ma dziewczyne) jest przystojniejszy od exa?

Gość bernank
jak zadam pytanie to nie będziesz wiedzieć co odpowiedzieć, więc po cholerę ryzykujesz ?

Mam kampanie wrześniową :) tak jak 90% ludzi z mojego kierunku :) Nie, wtedy nic nie ruszyłam :) Nie, nie jest przystojnieszy :( ale też mi się podoba :)

Gość naprawdę masz schizofrenię?
słyszysz głosy? :classic_cool:

To odpowiedz na takie pytanie: Napięcie skuteczne pomiędzy powiekami śpiącej królewny jest równe U. Królewna śpi już n lat wydając k oddechów na minutę. W pewnej chwili t, w nieskończenie małym przedziale czasu dt, wpada przez okno wiązka monochromatycznego światła wywierająca ciśnienie p na powieki królewny. Jakie przyrządy optyczne powinny ustawić krasnoludki na drodze promienia, by obudzić królewnę, jeżeli po l sekundach młody, uziemiony książę o potencjale V, zaczyna wirować wokół jej łoża, składając na jej ustach o napięciu powierzchniowym s, x pocałunków o mocy P każdy? (Klamra w pasie księcia to złącze p-n).

to najważniejsze,że Ci sie podoba ;p mi sie każdy facet nudzi :( już nikt mi sie nie podoba :( tak Ci zazdroszcze,że już masz wakacje... ja mam jutro egzam 😠 a co do pytan, zadam ostatnie i spadam sie uczyc :D lubisz dzieci? :classic_cool:

Gość namdkleshfi
zajmij sie robotą a nie nudzi CI sie xd

to tam żadna schizofrenia :classic_cool: ­ co studiujesz?

Gość bernank
jeżeli słyszysz głos kobiecy w swojej głowie to nie jest dobrze, jeżeli słyszysz głos męski, to lepiej już było

leń pachnący-nie pajacuj P.Czkawka- jak to? a co z CMM? widujesz go jeszcze? Dzieci? Jakoś tak ostatnio nawet lubię :) aaa i powodzenia na examie :D

Gość gość
pytanie z chemii: dlaczego gazy z odwłoka tak śmierdzą?

chemię kosmetyczną? :classic_cool:

Bo ten smród wywołują małe ilości siarkowodoru i merkaptanów [tiole-związki alkoholi posiadające zamiast grupy OH grupę SH - czyli siarko-wodór]😴

Gość gość
Cebula, dlaczego tyłek smierdzi ci merkaptanem metylu? :classic_cool:

a dzieki dzieki :classic_cool:przyda sie powodzenie, bo wiedzy wciąż mi nie przybyło od siedzenia na kafe :D:D widuję CMMa, ale to już nie to ....jakoś nie czuję nic :( ale jest przystojny jak nikt inny;D i wydaje mi sie,że wystąpił w reklamie roko :D :classic_cool: ale nie wiem czy to on na 100%:D fajnie,że lubisz dzieci :) mnie drażnią 😭 :(

No bransoleta fajna :classic_cool: taka apetyczna :classic_cool: wygląda jak takie cukierki obtoczone w słodko-kwaśnym proszku, aż chciałoby się liznąć :D drogi gościu, nie wiem z jakiej substancji i nie chcę wiedzieć :)

Gość gość
z czego składa się kreda biała i czy warto ją spożywać w niewielkich ilościach? :classic_cool:

Gość gość
czy wiesz co to mastka? :classic_cool: czy zdarza ci sie ją mieć? :classic_cool:

Gość przystojniak z Torunia
Cebulka wpadniesz do mnie na odrobine C2H5OH? ;):classic_cool:

Gość gość
nie jestem zwyrolem 😭 to ja kciukiem! :classic_cool: nie poznałaś mnie :classic_cool:

Gość gość
pasiesz świnki ?