Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałem ponad 40 kobiet z czata

Polecane posty

Gość gość

Odpowiem na wszystkie pytania ;)

Gość ginekolog powiatowy
a ja ze 2000 z ogloszenia

Gość gość
Czuje się z tym bardzo dobrze i zamierzam nadal powiększać liczbę swoich zdobyczy.

Gość gość
Miałeś 40 kobiet/d*p i co, przy każdej na odległość waliłeś konia, czy u każdej byłeś na chacie i d*pczyłeś? Wiesz, mieć a mieć to różnica. Ja np. mam złotego słonia w karafce, albo mam kutasa 50cm i kopuluję z krową, wierzysz?

Gość gość
Większość zdobyczy to normalna rozmowa na poziomie, umówienie się na spotkanie na kawę, piwko itd. Wejdźcie sobie na czat z kobiecym nickiem to zobaczycie co wyprawiają tam zdesperowani faceci i naprawdę nie dużo trzeba, żeby się wyróżnić. Na spotkaniu na żywo można już normalnie uwodzić. Ale trochę przypadków było takich, że już na czacie umawialiśmy się po prostu na seks.

Gość gość
Ze wszystkimi tymi kobietami uprawiałem seks, z niektórymi nawet po kilka razy ;)

Gość gość
Na ogólne, co lubią, czym się interesują, jak spędzają czas, co im się podoba w facetach itd.

Gość gość
Wychodzi 50/50, ogólnie jak kobieta nie jest zainteresowana i sama z siebie nie chce nic o mnie wiedzieć, nie zadaje pytań to odpuszczam. Z tego zazwyczaj i tak nic nie wychodzi.

Gość gość
Cześć, tu xxx mam 26 lat, miło mi, a Ty jak masz na imię, ile masz lat (jeżeli nie ma w nicku). Później różnie nie mam jakiejś stałej formułki. Jak laska jest w wieku do 25 lat to pytam co studiuje itd., ze starszymi coś innego wymyślam. Nie pisze zawsze tak samo bo bym się zanudził. Improwizuj.

Gość Alosza Juken Awdiejew
O ty palancie :D

Gość gość
Nie trzeba robić wyjątkowych rzeczy, żeby poderwać kobietę. Wystarczy być normalnym, zadbanym facetem i sprawić by się dobrze z Tobą czuła. Uwodzenie nie polega na mówieniu!

Gość gość
Na dotyku, kontakcie wzrokowym, budowaniu napięcia.

Gość gość
Przechwalanie się

Gość gość
Sytuacje dostosowujesz do kobiety i jej reakcji, próbuj, zdobywaj doświadczenie i ucz się na błędach ;) Nie da się tego opisać.

Piłam kawę czarną bez cukru z Cuksem w Poznaniu... Grałam na fortepianie na 4 ręcę u mnie z jasne ze brnąć...mało tego - rżnęliśmy się... Skakałam z Pendziorem u mnie w ogrodzie na trampolinie... Byłam w pracy u Zyona... Zwiedzałam Szczecin z brahminem... Wierzysz w coś? Twoje słowa to tylko puste słowa. A moje???Jak myślisz?

Gość gość
pirat flapjack bawiłeś się z jakaś szkoła co cie natknęło? nie rozumiem pytania

jest dużo stron w internecie odnośnie uwodzenia parę lat było modne PUA czy NLS. Robisz to bo tak czujesz czy przeczytałeś jakiś tekst który cię zainspirował

Gość gość
miałeś 40 kobiet z czata? a dużo im płaciłeś? ;p

Gość gość
Interesowałem się kiedyś tematyką PUA, ale kiedy zacząłem sam uwodzić kobiety i działać zgodnie z instynktem to stwierdziłem, że nie jest mi to potrzebne, a wręcz może mi szkodzić. Jedyne czego się trzymam to całkowity brak masturbacji;)

Gość gość
Od tych co robią to za kasę trzymam się z daleka;)