Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiikk

co mam o tym myśleć?-facet

Polecane posty

Gość ktosiikk

Hej dziewczyny mam pewien problem jestem z moim facetem już ponad 1,5 roku(znamy się 2 lata-początki były trudne to on był raczej króliczkiem nie ja,ale odniosłam sukces). Jestem z nim cholernie szczęśliwa i powtornie go kocham, jednak w zeszły weekend odkryłam, że w styczniu mój facet pisał z jakaś laska, ona wyznała mu że żałuje że nie spróbowali być razem, pytała go czy jest szczęśliwy-odpowiedział że tak, on widocznie sie musiał czegoś dopytywać/proponować, lecz ona napisała żeby w to nie brnęli bo to będzie nie w porządku wobec mnie, były kolejne pojedyncze wiadomości, no i na początku maja znów pisali(były tylko jej wiadomości) mój facet zaczął jej pisać coś o seksie, proponował trójkąt-ona odpisała że jak już to tylko na wyłączność, pytała czy coś się miedzy nami dzieje, on musiał odpisać że ja go nie rozumie, nie wiem czy chodziło o ten trójkąt czy co bo ja np. nie preferuje żadnych osób trzecich w łóżku, następnie był pojedyncze wiadomości, typu chcica, zastanowię się, a potem żeby przestał żartować czy coś w tym stylu, była też propozycja pójscia na kawę....powiedźcie mi co ja mam o tym myśleć?? nie moge mu wprost o tym powiedziec czy zapytać bo ja nie powinnam o tym wiedzieć...wiem że on mnie kocha, jestem z nim bardzo blisko zawsze mówił żegdyby broń boże mnie zdradził pierwsza bym się o tym dowiedziała, badz jesli byłoby coś nie tak to też bym się jako pierwsza dowiedziała..ale takie wiadomości? pierwsza noc po tym spać nie mogłam, pełno myśli, wariowałam, kolejny dzien tak samo, mam słabą psychikę, a za kazdym razem jak telefon zadzwoni to myślę czy czasem to nie ona...ufam mu lecz nie wiem zupełnie czy co chwilowy wybryk czy jak ...

Gość gość
Facet łaskawie dał się złapać,ale chyba się nudzi,albo ma taki skurwiały charakter:( Może teraz tty się zamień w króliczka i zacznij uciekać...;) (tak trochę)

Gość Chcesz Zarabiać w Necie???
Sprawdzona Metoda Zarabiania Zarobki 3-5 tys.zł/m-c Banalny Sposób Na Kasę Program 100% Wiarygodny Wejdź w Link i Zarabiaj Mega Kasę vnx.pl/lovb8y