Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baryłka miodku.

Niezdecydowanie facetów

Polecane posty

Gość baryłka miodku.

może któryś z panów mi wyjaśnić po co utrzymujecie kontakt z dziewczyną, którą olewacie? nie lepiej zakończyć kontakt i do widzenia?

Gość baryłka miodku.
taka sprawa: gadam z facetem od 2 miesięcy, wszystko niby fajnie smsy, gg miło sie rozmawia ale spotkac sie nie chce.

Gość ma cie w dupie
i jest ciotą bez jaj więc boi sie zakończyc i tak gada od niechcenia

Gość pogódź sie z tym mało
który facet tak naprawde ma jaja i umie zakończyć znajomość, zazwyczaj olewa, robi wszystko by zepsuć aż kobieta stwierdzi że to koniec. same sukin.syny jaj nie mają :O

Gość ja np. utrzymuję tak kontakt
bo lubię osobę, z którą piszę, ale nie szukam nikogo do związku. tyle że w moim przypadku nie padła propozycja spotkania, nie wyczuwam też żadnych oznak "zniecierpliwienia", że nie przechodzę do czegoś więcej

Gość bernank
powiem wprost i to brutalnie jeżeli po dwóch tygodniach od momentu pierwszego kontaktu na komunikatorze nie nastąpi spotkanie w realu to ta cała pisanina jest bez sensu i szkoda czasu , należy się spotkać w realu jak najszybciej aby nie było złudzeń , - znam przypadek i znam osobiście dziewczynę, pisała z Niemcem na gadulcu ponad rok, uczyła się jez. niemieckiego i chciała mówić po niemiecku , zaprosiła tego Niemca na ślub swojego brata w Polsce, wszystkim powiedziała, że jej narzeczony jest Niemcem i z całą pewnością na ślub i wesele przyjedzie z Niemiec, traktowała jego jak swojego narzeczonego , nigdy jego nie widziała, Niemiec nie przyjechał do Polski na ślub jej brata , przepłakała całe wesele brata a za kilka dni Niemiec się odezwał na gadulcu , jak było na weselu ? - szajse, że tak powiem, zakochać się przez gadulec ? idiotyzm na maxa !

Gość baryłka miodu.
ale nie chodzi o kolegę, bo to naturalne tylko o faceta z którym sie spotkałam 2 razy i chętnie gada na gg a nie wychodzi z żadną propozycją. nie olewa mnie zupełnie, bo lubi mówić co u niego, ale spotykac sie nie chce więc dziwi mnie to. jak mi sie facet nie podoba to olewam od razu albo coś ściemniam.

Gość baryłka miodu.
bernank:spotkałam sie z nim 2 razy...

Gość Deutsche uber alles
on nie jest niezdecydowany tylko ma cie w dupie czego jeszcze potrzebujesz/

Gość no to olej frajera przestan
wchodzic na gg i do widzenia. co to za znajomość tylko przez gg? normalnie jakby facet chciał to by sie z tobą na zywo zobaczył chyba że z innego miasta jest??

Gość gość
Nie spodobałaś mu się za bardzo,ale trzyma cię "w zapasie".

Gość bernank
baryłka miodu. kurcze, nie wiem , może tylko potrzebuje się wygadać albo poznać zdanie kobiety a kobieta już buduje plany na przyszłość , różnie bywa z facetami i z kobietami , dzisiaj się dowiedziałem, że pewien aktor z filmu odcinkowego 'm jak m' , pewien Kacper , który podobno na planie filmowym śpi w łłóżku z dwiema kobietami na weselu w ostatni weekend balował ze swoim partnerem , więc jak zapewne wiesz, kobiety kryją się parawanem, faceci się kryją za parawanem, tylko w realu można poznać , kto jest kto , i jeżeli facet chce pocałować Ciebie słodko i z uczuciem w usta to nie zabraniaj , przynajmniej będziesz wiedziała, że facet jest normalny !

Gość baryłka miodu.
"i jeżeli facet chce pocałować Ciebie słodko i z uczuciem w usta to nie zabraniaj , przynajmniej będziesz wiedziała, że facet jest normalny !" buahaha :D na razie to całus w policzek tylko macie racje dziewczyny przestane sie w ogóle do niego odzywac i jak on sam pierwszy nie zaproponuje spotkania to pożegnam gościa

Gość miałam podobna sytuacje niby
wszystko ok, fajnie sie gada, myślałam że facet jest zainteresowany, a tu taki zastój. są tchórzami po prostu tchórzliwi jak małe dzieci, mentalnie mają poziom czterolatka :/

Gość hmm no ja miałam
prawie identico sytuacje, tyle że najlepsze że facet bezrobotny i wciska kit "że ma zły okres" po prostu wymówka bo boją sie powiedziec: nie podobasz mi sie za bardzo

Gość bo mało który facet ma fiuta
.

Gość bernank
kobieto, tego nie powie Tobie żadna Ciotka , Babcia i nawet Matka, posłuchaj na moment prawdziwego faceta , niczego złego nie zrobisz, jeżeli pozwolisz się na pierwszej randce pocałować , nie w policzek, nie w nosek, nie w czoło albo w ucho lub we włosy , pozwól się pocałować w usta, w usta tak z uczuciem, przynajmniej będziesz mieć pewność , że facet jest normalnym facetem i nie udaje faceta, czy dotarło w końcu do mózgownicy ?

Gość baryłka miodu.
chyba żartujesz bernank może na drugiej randce ale na pewno nie na pierwszej

Gość taaa niech sie całuje na pierw
szej najlepiej też ze wszystkimi bezdomnymi menelami niech sie przeliże

Gość brzzózzka
bernank ty się lepiej puknij w swoją mózgownice

Gość mentolowa lifka
Ja na pierwszej randce poszlam z nim do lozka, a i tak okazal sie ciota

Gość bernank
chcesz się przekonać ? to podaj swoje namiary , przyjadę i nie będziemy rozmawiać , od razu przejdę konkretnie do bzykania, czyli zrobię Tobie z peazdy ukrop tropików z orgazmem w roli głównej, chcesz ?

Gość jhghk
bernank ty zboku !!!! R****nia ci się zachciewa?

Gość bernank
eeetam, po ruuchaaniu możemy chwilę pogawędzić aby znowu się pobzykać