didi20 0 Napisano Czerwiec 24, 2013 hej wszystkim :-) Macie doświadczenie w relacjach damsko-męskich ? bo ja mam problem. Gdyby to byla pierwsza lepsza głupota to nie pisałabym o niej na forum, ale juz sama nie wiem co robić, więc prosze pomożcie :prosi: . Podoba mi się starszy mężczyzna, i to nie jakiś tam facet tylko nauczyciel, ktory kiedys mnie uczył, ale to bylo już pare lat temu. Wiem, że to moze głupie, bo nie jedna juz nastolatka przechodziła przez ten proces... proces zauroczenia się w swoim nauczycielu, ale mi nie chodzi do końca o to. Jest to człowiek zabawny, inteligentny, czasem nieco sarkastyczny, perfekcjonista, z pozoru niedostępny, ale gdy juz sie zacznie z nim rozmawiac to wszystko się zmienia. Jest wtedy zabawny gdy potrzeba to poważny i zawsze szczerze odpowiada, próbuje rozwiazac wszystko w realny sposób....ale do rzeczy. Mam osiemnaście lat, moje relacje z ojcem nigdy nie były dobre, pisze to ponieważ to moze mieć wpływ na to co czuje do tego nauczyciela, być może widze w nim takiego własnie "ojca". Chcę odbudowac te relacje, spotkac go, porozmawiać tak po prostu, tylko z nim tak mogę, ale nie wiem jak to zrobic poniewaz on może to odebrac inaczej, i zwyczajnie sie na to nie zgodzi, ponieważ dalej może widzieć we mnie tylko jego uczennice z która nie może się spotykać " poza szkoła " . Prosze pomóżcie ja juz nie mam żadnego pomysłu jak mu o tym powiedzieć jak go nakierowac na to żeby on sam zaproponował spotkanie, bo tego mi bardzo brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach