Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2013 Witam. Pierwszy raz pisze na forum, więc proszę o wyrozumiałość. Miałam 5-6 latek gdy dowiedziałam się, że jestem adoptowana. Bardzo kocham swoją rodzinę, mam wspaniałe przyjaciółki..... tylko ta ciekawość skąd pochodzę mi cały czas nie daję spokoju. Pamiętam jak kiedyś jedna dziewczyna powiedziała mi, że wogóle nie przypominam mamy, zrobiło mi się troche przykro. Jestem najnizsza w klasie i kiedyś pani od w-f zapytała się mnie jak wysocy są moi rodzice, nie wiedziałam co odpowiedzieć. Dowiedziałam się od mamy jak naprawdę mam na nazwisko. Poszperałam troszkę na internecie i znalazłam 2 siostry, które są do nie bardzo podobne. Mysle, żę są moimi siostrami (czuje to) W Polsce jest bardzo mało osób o tym nazwisku. A te dziewcyzny są z miasta gdzie się urodziłam. Jestem jedynaczką i zawsze chciałam mieć rodzeństwo. Nie mam 18 lat, jestem zwykła nastolatką i nic chyba nie mogę zrobić. Pozatym moja biologiczna mama już nie ma do mnie żadnych praw. Kocham moją mamę tak jak napisałam wcześniej, ale chciałabym się dowiedzieć jakie są najprawdopodobniej moje siostry. Nie chce sobie robić nadzieji , ale ciekawość mnie za bardzo zżera. Jesli zdecydowałabym się do nich napisać. To co bym miała napisać? Na facebooku duzo ludzi robi sobie żarty z nieznajomych i one mogą pomysleć, żę sobie robie z nich żaty. Proszę o poradę...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach