Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc xy

niskie libido

Polecane posty

Gość gosc xy

mam taki problem, i to chodzi raczej o niskie libido. Nie mam wcale ochoty na seks ze swoim chłopakiem jesteśmy ze soba ponad 3 lata , a tak rzadko to robimy może raz na miesiąc albo rzadziej... ( i przez to są kłótnie... ) w związku nam się chyba przez to nie układa nawet... Co radzicie ? co mam zrobić ? a może jakieś tabletki na libido?

Gość gość
Na własną rękę żadnych tabletek. te niby afrodyzjaki to lipa a można sobie krzywdę zrobiuć. Powinniście iść razem do seksuologa.

Gość gość
Ja również mam taki problem. Bardzo rzadko uprawiam z mężem sex bo nie mam po prostu ochoty. Chciała bym to zmienić ale już nieraz próbowałam i nic z tego nie wychodzi.

Gość gość
To idźcie do seksuologa jak tu wyżej napisano. Nie rozumiem dorośli ludzie a jak dzieci. Po to są tacy lekarze żeby pomagać w t6akich sytuacjach.

Gość gosc xy
mój chłopak nie zgodzi się na pewno na wizytę u seksuologa. on po prostu tego nie rozumie, i uwaza , zę mam kogoś na boku albo że po prostu znudził mi się.

Gość gość
A jak było wcześniej?Zawsze miałaś małe potrzeby? Nie bierzesz przypadkiem tabletek anty?

Gość gosc xy
nie biorę tabletek anty. od samego poczatku zwiazku tak mało seksu uprawiamy, a ostatnio przez to zaczeły sie klotnie itp..

Gość gość
U mnie przed ślubem było trochę lepiej. Kochaliśmy się częściej niż teraz, ale wiadomo byliśmy młodzi, teraz dom, dziecko, inne obowiązki.... Zawsze było tak że to on nalegał, rzadko chciałam tak sama od siebie... Teraz kochamy się średnio raz w miesiącu. Bo poprostu nie mam ochoty, wieczorami to najchętniej bym się położyła spać i tak w kółko... Jest to trochę męczące, żal mi mojego męża, ale nie potrafię nic z siebie wykrzesać :P Do sexuologa pewnie też męża nie wyciągnę, nasze życie zaczyna się sypać, mąż też coraz częściej podejrzewa mnie o skoki w bok :(

Gość gosc xy
beznadziejna sytuacja w ogole z tym jest :( pomimo tego , czasem mam takie dni ze po prostu mam ochote na sex tu i teraz, ale albo nie dostaje orgazmu ( chłopak się dwoi i troi i nic ) albo podczas gry wstepnej juz mi się go odechciewa...

Gość gość
podbijam, może ktoś się jeszcze wyopowie na ten temat ?

Gość gosc xy
up up up !

Gość mentolowa lifka
Jak mozna nie miec ochoty na seks?? zmien chlopaka

Gość gość
po prostu nie mam ochoty na sex.. wiec to moze wina libido ? miałam wczesniej innych partnerow i tak smao mialam.