Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wroce do Polski

Lepiej zyc w Polsce, nie ma co narzekac

Polecane posty

Gość gość
a co tacy zdziwieni ??? nie robił nic nie pracował żył z ulicy ...za co niby mieli go leczyć? nie przyczynił się niczym do tego aby łożyli za niego kasę na leczenie w dodatku w PL pozostawił rodzinę nie dając znaku życia ma szczęście że go PL przyjęła i do tego szukają mu lokum na starość

Gość gość
jedynym krajem gdzie debile mogą się czuć dobrze to Niemcy i Anglia :) tam kupa emigrantów to debile nieudacznicy którzy w PL nic nie potrafili zrobić ze swym życiem ! a tam zasiłki c***anie państwa na kasę klepanie dzieci na potęgę siedzenie w domu i w c***a granie ot co!

Gość gość
I ci to krzycza,ze sprzatac w UK,Niemczech czy USA to jest szczyt ich marzen!I,ze mozna ich porownac do lekarzy,bo tak samo sa potrzebni .-D

Gość gość
aż tak cię to boli???

Gość gość
To ja sobie dalej bede sprzatac na boku za 12 funa,doktora mam za free dentyste i takie tam nie bede sie chwalic:P Sram na USA tak jak oni na POLAKOW!

Gość gość
Nie wiem co kogo boli i dlaczego,bo lekarzem nie jestem.Ale lepiej byc lekarzem niz sprzataczka...Chociaz-jezeli lekarka ze swojego zycia nie jest zadowolona,a sprzataczka jest szczesliwa-to mozna podwazyc i ta teorie :-D

Gość gość
A ty tam pani od sprzatania, nie badz taka wulgarna z tym sraniem na kogos. Dlaczego podatnicy z USA maja utrzymywac jakies nielegalnego Polaka, Meksykanina, czy kogokolwiek. To nie jest fair. I dobrze zrobili, ze go do Polski odeslali, teraz polscy podatnicy niech placa za SWOJEGO. A brytyjczyczy to glupi jelenie, ze taki socjal sobie w kraju zafundowali I teraz utrzymuja I daja benefits wszystkim. W USA jesli nie masz obywatelstwa to mozesz sobie zapomniec o zasilakach.

Gość gość
Do autora tematu. Polacy w przeciętnej pracy podjętej na terenie UK zarabiają kilka razy więcej niż w PL. Mam wielu znajomych tam jacy mają ze swoimi pracodawcami o wiele lepsze relacje niż kiedykolwiek mili w Polsce więc przestan pieprzyć o "byciu popychadłem"bo tego jak raz można doświadczyć prędzej u nas i to w dodatku za goowniane pieniądze. Ten temat założył jaki pseudowykształciuch z Warszawki któremu jak każdemu biednemu idiocie emigracja zarobkowa kojarzy się z praca na zmywaku. Wiesz w ogóle idioto ile wynosi minimalna płaca w Irlandii a ile w Polsce?? Żal czytać takie głupoty które tu wypisujesz w ogóle.

Gość gość
26.06.2013 22:29 Chrzanisz buraczku.Oj chrzanisz niemożebnie. Gowno się znasz na rzeczy a jeszcze próbujesz obrażać ludzi którzy po prostu mieli jaja żeby się stąd zawinąc z tej beznadziei. Powiedz mi jak to się dzieje że Polsce 9 lat po wejściu do UE i ćwierć wieku po rozwiązaniu PRL nie można wykonać nadal wielu,skomplikowanych operacji jak choćby przeszczep płuc? Niemcy i Anglia to są potęgi ekonomiczne i kraje w których rządy widzą co to znaczy dominacja i akumulacja potencjału gospodarczego w odróżnieniu od naszych decydentów czyli miernot niestety. Po wielu latach prywatyzacji na ślepo,złego zarządu publicznym sektorem działalności gospodarczej,podatkowania małych i drobnych przedsiębiorców ze zwalnianiem z podatków tych największych jacy kapitał tylko od nas odprowadzają mamy to co mamy. Niestabilny rynek.Rozwarstwienie materialne.Przerost biurokracji nad wszelkimi przejawami dobrej woli w społecznej gospodarce rynkowej,bezrobocie które byłoby o wiele gorsze gdyby nie otwarcie granic po 2004 i starzejące się społeczeństwo. Kartele karierowiczów i całe drzewa genealogiczne zatrudnionych w urzędach. Siedziby zus niczym pałace z bajki i 17 procent z miliardowych składek na tzw wydatki własne nie mówiąc już nie morderczo wysokim vacie i kosztach pracy. Weź rozbieg i yebnij się w główkę zanim zaczniesz pisać rzeczy które wypisujesz.

Gość gość
tam chociaż żyjesz normalnie,tak jak ja w Szkocji. A w Polsce? Co kupisz za najniższą,jak żyjesz?

Gość gość
jasne jezdzajcie sie zagranice operowac :/

Gość gość
Powiedzcie w czym Polska jest taka lepsza? Nie potrafi zapewnić człowiekowi godnego życia. W Anglii mogę żyć i mieć normalne życie:dom,kasę,wakacje i rodzinę szczęsliwą.

Gość gość
jasne jezdzajcie sie zagranice operowac :/