Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal mi tej córki

gdy rodzice biorą narkotyki ...zgłosić to gdzieś ?

Polecane posty

Gość żal mi tej córki

mam w pracy znajomą , fajna zadbana ,elokwentna pracowita kobieta , 33 l. Mają 11 letnie dziecko i wiem że 2-3 razy w tygodniu palą zioło i to mając dziecko !!!!!!! Gdy ono pójdzie spać ,albo wychodzą na spacer ,palą blanta i wracają ,a to dziecko jest w domu ,w wekendy palą i po obiedzie np ,albo na czas festynu z tą małą . Wizualnie zadbani , na poziomie wykształceni ludzie ,a narkomani... Niby mała szczęśliwa radosna , niby normalna rodzina ,zgłosić to gdzieś ? ona potrafi się napalić np w niedziele i taka napalona gotuje obiad uczy się z córką . A może ja przesadzam bo po prostu zapach tytoniu a tym bardziej marychy mnie odrzuca ? A gdyby pili alkohol ,upijali się mając dziecko obok ? bo to ponoć bania podobna ,doradzcie czy interweniować .

Gość żal mi tej córki
oczywiścioe ta mała nie wie że oni palą zioło no i nie kopcą przy niej tylko jak pisałam na spacerze ,w ogrodzie , w sumie się nie chowają z tym jakoś strasznie ,tylko przed dzieckiem ,ostatnio na grilu palili ,w sobotę ,ta mała była z nimi ,bawiła się z moimi chłopakami ,a oni jak dzieci poszły grać na playu ,odpalili skręta :(

Gość gość
Palenie marichuany nie jest NARKOMANIĄ! Znam wiele matek które w ten sposób się odstresuowują i są w róznym wieku.

Gość żal mi tej córki
ja jestem raczej tolerancyjna , stąd proszę o radę ,czy tej małej coś grozi ? jak wy postrzegacie taką sytuację ? mnie się to wydaje raczej patologiczne ...rozumiem wakacje ,sam na sam , zioło okazyjnie 1 raz ,dziecko daleko bezpieczne np u dziadków ,ale tak ?

Gość piszcie nick ! jest galimatias
a ja uważam że to nie jest normalne ,pogadaj z nią jak masz dobry kontakt ,jak nie pomoże wniosek do sądu czy cuś ,nie znam się od strony prawnej

Gość gość
nie biorą narkotyków tylko tabletki w liściach na uspokojenie ,za ziołolecznictwo im chcecie dzieci odbierać ,chore głowy kurvva

Patologiczne jest Twoje zachowanie i tylko Twoje. Jak sama zauważyłaś - nie robią tego przy dziecku. Nie robią zapewne wielu rzeczy przy dziecku. Dlaczego ty widzisz w tym problem? Bo masz widocznie za dużo czasu. Niech Bóg chroni "od takich znajomych i koleżanek". Podaj mi jej e-mail abym napisał jej jaką ma znajomą. Czas odizolować ciebie od społeczeństwa. I pamiętaj o jednym. Na ciebie też ktoś coś znajdzie. Wtedy odczujesz na sobie jak to wygląda.

Gość gość
to nie jest normalne i nie wmawiajcie ze tak jest

Gość gość
Mozna palic trawe ale nie codziennie jak masz dzieciaki w domu.ja pale trawe ale nie przy dzieciach.kolezanka ma ewidentnie problem,to sie nadaje juz na odwyk.

Gość gość
Oczywiście żetnie jest to normalne wiem jaka reakcja jest po paleniu a skoro oni tak dużo palą to już w ogóle..zgłoś to gdzieś anonimowo poki nie jest za późno!

Gość gość
A mi się wydaje ,że nawet jak to gdzieś zgłosisz to i tak nic z tym nie zrobią. tylko zmarnujesz swój czas i jeszcze możesz stracić koleżanke jak sie domyśli ,że to Ty sie wtrącasz w jej życie

Jestem przekonany że WSZYSTKIM wam zdarza się czasami napić alkoholu, niektórym zapewne więcej niż czasami. Chętnie to zgłoszę.

Gość gość
a powiedz mi kobieto czy ty nigdy nie wypiłaś sobie piwka albo winka przy dzieciach?chcesz dzieciakowi zmarnować życie?dadza ja do domu dziecka badz do rodziny zastępczej i co bedzie jej tam lepiej?nie sądze dobrze się kobito zastanów zanim podejmiesz jakis krok!!!!co innego gdzyby faktycznie dziecko miało źle,było bite głodzone a tak czy coś sie dziecku dzieje?

Gość Kobieta28lat
Czy to jakaś prowokacja?

Gość Kobieta28lat
tak, co innego jakby np. wstrzykiwalisobie heroine przy niej, dziecko miałoby na pewno sprany mózg, a tak to powiem ci prowokatorko, że nawet matka narkomanka nie odbiorą dziecka jak o nie dba

Gość gość
nie wierze ludzie w co piszecie ...nie wierze...a jak sie tragedia stanie po tym skręcie to będzie że znieczulica społeczna !

Gość gość
kobieto wypijasz nie raz piwko badz drineczka albo winko?

Gość gość
ja z 11.44 owszem wypijam ,ale nie przy dziecku

Gość gość
na początek radze porozmawiać może z koleżanką z pracy a nie pochopnie decydować o losie dziecka.

zioło to nie narkomania polskie społeczeństwo prędzej zaakceptuje pijanych awanturujących się rodziców niż upalonych na wesoło i odstresowanych autorka sama spróbuj zobaczysz że niepotrzebnie się stresujesz czyimś życiem ;)

Gość gość
no to może Ciebie równiez sąsiedzi powinni zgłosić,ponieważ jesteś pod wpływem alkocholu a pod opieką masz dzieci?

Gość gość
no nie rob jaj, ze popalają ziolo od czasu do czasu :D a co może się stać po 1 skrecie, oj widać,ze ktoś nie ma pojęcia o czym pisze, my tez sobie czasem popalamy jak dziecka nie ma

Gość gość
Skoro są upaleni oboje i tacy opiekuja sie dzieckiem to ja bym o zgłosiła. I koniec. Nie akceptuję ani palenia ani picia kiedy pod opieką ma się dziecko! Pytacie czy piję przy dziecku? Nie, jak wypijam chociaż łyk alkoholu to zawsze jest ktoś trzeźwy do opieki nawet nad śpiacym dzieckiem.

Gość gość5115
hahah, zebyś ty wzięla lyk piwa maz musi wcale nie pic:D, dobre:D

Gość pada od rana
daj spokój. po maryśce przecież człowiek zachowuje się normalnie, tylko, że ma lepszy humor. co innego jak by ćpali jakieś twarde i mieli dziwne wizje i jazdy. niektorzy jak widac lubią zapalić blanta, inni wolą walnąc sobie piwko wieczorem. sama z meżem czasem piję piwo czy wino i o zgrozo nawet przy dziecku ;)

Gość gość5115
otoz to, ale tamta nie ma pojęcia o co chodzi z tym blantem, bo by takich suchot nie pisala:D

Gość gość
I co w tym dziwnego, ze nie pije? Aż w takiej patologi dorastałaś, ze abstynencja to dla ciebie taki abstrakt? Mój mąż wcale nie pije ja bardzo rzadko. Nie wiem co w tym tak bardzo Cie dziwi? I opiekowanie się dzieckiem będąc palonym też dla mnie normalne nie jest. Zgłosiłabym gdzie trzeba nie pytając patologii na kafe.

Gość pada od rana
dla mnie większa patologią jest palenie fajek przy dzieciach, zwłaszcza w domu. to dopiero jest szkodzenie dziecku.

Ja p*****le, mam nadzieje, ze to prowo. Pokolenie konfidentow, zglaszac to panstwo zalatwi, c***a w d***e wam zalatwi tepe dzidy.

Gość hihihihihi hehhe
Jakie narkotyki ?? heheh jak matka z ojcem pala papierosy po paczce dziennie to jest ok ale jak maryśke raz na jakiś czas to już narkomani. Juz lepiej ze popalają zioło niż papierosy .