Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek Babyactive-Elipso czy Edrema Vectro FX

Polecane posty

Gość gość

POMOCY!!!! Czy macie jakieś opinie o tych wózkach?

Gość gość
Elipso super wózek od 4-mcy sprawdził się

A ja zawsze myślałem że wózek ma jakiś cel. jak chcesz to kupuj co chcesz. Ja z żoną kupiłem dla drugiej córeczki wózek w lombardzie, używany za 250 PLN i jakoś nie widzę różnicy w transportowaniu dziecka. Zawiera on cały zestaw od nosidełka po zestaw do spacerówki + gadżety. Oglądaliśmy nowe wózki od 1500, po 3000. Tylko zadaliśmy sobie pytanie: Po co nam coś takiego na góra dwa lata? Ano po nic. Oferty sprzedaży wózków używanych również są z kosmosu. W czasie jednej z rozmów na GG ze "sprzedwacą" zachwalał nam wózek który sprzedawał po 1,5 roku a za który zapłacił niemal 2400. Moje pytania dotyczyły tylko zasadniczych kwestii - czy jest sprawny i czy nie jest nigdzie podarty itp itd. Naprawdę nie interesowało mnie ile on kosztował w sklepie i czy ma logo marki na przedzie. Warto ruszyć głową. No chyba że ktoś jest snobem. Wtedy 3000 za wózek to za mało. Tylko potem nie stękaj że nie możesz go sprzedać nawet za 500. Dla większości normalnych ludzi - wózek jest tylko niezbędną rzeczą na pewnym etapie życia dziecka.

Gość gość
dzięki za odpowiedz