Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet - nie stanal mi :(

Polecane posty

Gość gość

Masakra jakas...dzis w nocy wszystko spoko, gra wstepna - ja gotowy - przychodzi co do czego jak zalozylem gumkei mi nie staje. Problem jset w tym ze tokobieta z ktora juz kiedys sie spotykalem i tez z nia mialem taki problem . zerwalismy kontakt na jakis czas by teraz znowu do siebie 'wrocic' i jestesmy w takim nieoficjalnym zwiazku poki co. Zalezy mi mega, przemega i to jest ta osoba ktorej cale zycie szukalem a tu taki klops ;/ w przerwie w naszych relacjach sypialem z innymi pannami i tego problemu nei bylo;/ nie dosc ze czuje sie jak smiec to wlasnie siedze bo pol nocy nie przesapalem a ona spi...zastanawiam sie nad jednym czy to poprsotu nie bedzie koniec mnaszej znajomosci;/ fakt,po calym zajsciu powiedziala ze nic sie nie stalo itd no ale to slodki epeirdolenie raczej ;/ Panie jakbysice sie zachowaly, j**nelybscie taim smieciem?;/

Gość gość
za bardzo ci zalezalo zeby nie dac ciala. Wyluzuj

Gość gość
no te tak mysle...ale boje sie jej reakcji;/ z ni tylko takie przeboje mialem a zalezy mi na niej w 1000%;/

Gość gość
ja nie mam zbyt dużego temperamentu więc mi by nie przeszkadzało że się czasem chłopakowi nie udaje :)

Gość gość
no nie iwem jak moja przyszla zona na to zareaguje ;) mozejuz nie byc moaj panna ;/ chociaz w nocy mowila ze niby nic sie nie stalo heh

Gość gość
Najgorsze ze w zlosci puscil mi zwieracz, zesralem się do lozka i dopiero rano się kapnalem bo bylismy umazani gownem

Gość gość
bo sie nic nie stalo. Za duzo o tym myslisz.

Gość gość
wyluzuj bo zaraz bedziesz mial powtorke z rozrywki :) serio:) a najlepiej to z nią pogadaj, my kobitki lubimy takie szczere gadki i jak jej powiesz że ci na niej zależy i że za bardzo się spinasz to nie dość że zrozumie jeszcze kilka takich akcji to jeszcze zaplusujesz szczerością:) a poza tym jak z nią o tym pogadasz to też ci troche ulzy i bedzie ci latwiej wyluzowac :)

Gość gość
Tylko nie mów jej ,że przy innych kobietach się to nie zdarzało, my nie chcemy wiedzieć,że były inne a już na pewno jak wam z nimi było. Może za bardo chcesz, zależy Ci żeby jej było odjazdowo i stres robi swoje. faceci mają za mało krwi ,żeby starczyło na dwie głowy na raz, wyłącz myślenie i do dzieła.

Gość gość
latwo mowic z tym mysleniem :) dzieki wielkie, chociaz nie jestem do konca przekonany czy ona bedzie wyrozumiala heh skorozawsze miala udane zycie seksualne itd. czuje sie ja smiec;]

Gość gość
No i oczywiscie to jest spinka, zalezy mi strasznie i boje sie ze mi nie wyjdzie...2 razy ten sam problem z ta sama panna;/ z zadna inna nie :(

Gość gość
glowa do gory !