Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto pchac się w taki zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Oboje mamy silne dominujące charaktery i ścieramy się bardzo często na różnych polach ... kolejna sprawa on nigdzie nie pracuje,ja pracuję u siebie i on otwarcie mówi ze ze mną to mógłby pracować ale na etat nigdzie nie pójdzie....

Gość gość
nie warto

Gość gość
dlaczego?

Gość KobietaZOpola
mądrze robi na etat praca jeżeli nie jest się na prawde w trudnej sytuacji jest bez sensu,szkoda życia, natomiast praca na wlasna reke,wspolnie jeszcze ma jakis sens i rozwija

Gość niebieskakarolcia
a daj spokoj. sama piszesz, klocicie sie. Facet tez jest len i mysli, ze jak u ciebie bedzie "pracowal" to nie bedzie musial nic robic.

Gość Taka sobie jedna.....
..ze jak? Chce razem z Toba pracowac tam gdzie Ty pracujesz? Nie moze pracowac w innej firmie? Co za wygodnicki facet...

Gość gość
dwa dominujace charaktery-znam to az za dobrze a praca jak ma kase bez etatu to nie problem w tym kraju nie da sie nie kombinowac. ale predzej czy pozniej sie wykonczycie psychicznie

Gość gość
U ciebie będzie przychodził do pracy tak jak jemu się będzie podobało czy normalnie jak u innego pracodawcy?Bo coś mi to wygląda na leserstwo i cwaniactwo.

Gość gość
to z czego on żyje?

Gość gość
z czgo zyje..ale wy ludzie malo oswieceni jestescie;]

Gość tez z uk-londyn
nie

Gość tez z uk-londyn
widac ze to len co naiwnej szuka i ...........chyba znalazl (?)

Gość gość
co do pracy- uważam, że nie musi pracowac na etat,a le czy on cokolwiek robi, bo facet musi dawać kobiecie wsparcie,a nie na odwrót?

Gość gość
to z czego on żyje? z hazardu? a może kradnie? a może narkotyki sprzedaje co?

Gość gość
skupiacie się głównie z czego żyje dla mnie ważniejszą kwestią jest czy dwa dominujące silne charaktery mają racje bytu? czy ktoś był z was w takim związku? Czy warto inwestować w takiego faceta? a inwestycja jest duża bo wygląda na to że on liczy na prace u mnie czyli to ja mam być motorem który zapewni płynność finansowa...

Gość Kasia44
Nie daj się wpuścić w maliny.Dopiero byś miała problem. Po co Ci to? Daj sobie spokój,zdaje się że to jakiś leser który ma dwie lewe ręce do pracy.ODPUŚĆ sobie, dobrze Ci radzę.Pozdrawiam.

Gość gość
mówisz o dwóch silnych harakterach a spod jakiego znaku jesteście ?

Gość gość
nigdy nie warto brac sie za lenia wygodnickiego-i to,jak dobrze zauwazylas Autorko zostalo glownie zauwazone przez odpowiadajacych dlaczego?-gdyz siedzenie na barkach swojej partnerki w sprawach finansowych to wlasnie-brak charakteru,a nie silna osobowosc,he he morde kazdy wydrzec umie,czyzbys nie zauwazala,ze on chce sie owinac wokol Ciebie jak bluszcz i zyc na Twoj koszt? no ale to juz Twoja sprawa

Gość gość
możne nie tak bardzo przeszkadza mi to że chciałby pracować u mnie zawsze mogę go przecież wywalić z pracy. jak sam fakt tego ze nie mając nic (mieszka z rodzicami) brak pracy,próbuje dominować i rządzić w związku...dyktować warunki.. waham się czy dać mu szanse i próbować go "ustawić" czy po prostu olać ..

Gość gość
dwa dominujace charaktery to sa bo ty widzisz ze on jest leser I obibok ale probuje skoczyc wyrzej niz moze datego sie pluje a ty jak bys miala przy sobie silna osobowsc ale mowie prawdziwego faceta to bys odpuscila I nawet umiala przymknac oko na wiele spraw. Jestes zaradna babka, niezalezna wiec zawsze bedziesz miala cos do powiedzenia, szukaj partenra na swoim poziomie abo wyzej bo taki bedzie cie fascynowal, dopingowal a nie kogos kogo bedziesz cale zycie pchala, znam to z autopsji dobrze radze

Gość gość
dzięki tego mi było trzeba żeby podjąć decyzję :)

Gość gość
spoko luzik sprawy nie ma wiesz jak jest złomie jeden

Gość gość
czemu mnie obgadujesz na forum publicznym? koniec z nami szmato.

Gość gość
słaby podszyw :)

Gość gość
olej kolesia, cwaniak bedzie Cie zawsze wykorzystywał