Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WZIELAM DWIE TABLETKI!!

Polecane posty

Gość gość

Czesc, mam strasznie glupia sytuacje!! jestem na 2 opakowaniu tabletek, dzisiaj pierwszy dzien po 7 dniowej przerwie, tabletki zazywam codziennie o 9 rano. dzisiaj niestety tak jakby lunatykowalam i wzielam 2 tabletki, teraz sie obudzilam i jestem w d***e! nie mam pojecia co zrobic!! czy pominac jutro tabletke? czy to ze ja pomine oslabi dzialanie? na jak dlugo? czy to ze wzielam 2 na raz oslabia ich dzialanie? czy jesli wezme jutro tabletke i bede je brala przez 20 dni + 7 dni przerwy a pozniej zaczne kolejne opakowanie po 7 dniach to bedzie okej? czy wtedy przerwa bedzie za dluga dla mojego organizmu?

Gość gość
Myslalam zeby kupic kolejne 2 opakowania - jedno by bylo rezerwowe i wzielabym jedna tabletke z tamtego opakowania w 21 dniu, a drugie zaczelabym juz normalnie po 7 dniowej przerwie, tym sposobem nie pominelabym zadnej tabletki i wszystko byloby jak zawsze z ta roznica ze wzielabym 22 tabletki w miesiacu... czy to wplynie na okres? przesunie/przyspieszy?

Gość gość
i czy to ze byl to 1 dzien w blistrze a ja wzielam dwie oslabia jakos ochrone? prosze o jakies porady, nie mam jak skontaktowac sie z lekarzem..