Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta w wieku 28 lat , ładna, wykształcona, ale

Polecane posty

Gość gość

będąca w bezsensowynym związku, mieszkająca z facetem kilka lat i mająca z nim kilkuletnie dziecko, może w takim stanie rzeczy odnaleźć jeszcze drugą połówkę? kogoś kto chciałby z nią wziąć ślub? :)

Gość gość
meldunku?

Gość Herr Guten Tag
może znaleźć, ale w monopolowym na półce, polecam Smirnof

Gość gość
raczej nie pijąca alkoholu, zatem dziękuję

Gość Taka sobie jedna.....
Dlaczego piszesz o sobie w 3ecie osobie???

Gość martaaaaaaa22
mam kilka znajomych w tak choojowej sytuacji jak ty-conajmniej 5....(panny z dzieckiem lub mlode rozwodki z dzieckiem)..wiec z obserwacji ci odiwiem :NIE,nie moze :) jesli liczysz na ksiecia....samotnego,bogatego,z wyksztcleniem i bez przejsc to nie masz co marzyc.... wyksztalcenie-faceci na to nie patrzą.....uroda-no jesli jestes baaaardzo sexi ,szpile,mini,ladna buzia...i ta lala (to cie wezmie jakis desperat jak robotnik,hydraulik, -stary kawaler,czy kierowca tira)...ewentulanie baraman dziwkarz-rozwodnik. Mysle ze mozesz liczyc tylko na jakiegos 40 letniego kartofla desperata ktory chetnie zaadoptauje ciebie i dziecko....albo na rozwodnika w podobnej stuacji jak ty (ale na slub to juz nie bedzie chetny)...

Gość gość
dziękuję, każde zdanie się liczy, każda opinia się przyda, tylko jeżeli masz 22 lata i mieszkasz jeszcze z rodzicami to akurat Twoja najmnie,ale mimi to dzięki

Gość gość
niby dlaczego nie patrzą na wykształcenie? chyba lepsza kobieta, która czyta książki ? niż taka co ogląda codziennie tvn style...

Gość gość
Zawsze mnie to bawi jak taka dziwa co żyje kilka lat na kocią łapę z kimś kogo nie kocha, kto jej nie kocha, daje mu du.pska, nawet ma z nim dziecko, no ale ona wciąż się uważa za księżniczkę i czeka na swojego księcia z bajki :O spójrz na siebie szmato, co ty sobą reprezentujesz tak właściwie? Mieszkasz na kocią łapę ze swoim fu.ckfriendem, i ty szukasz miłości, swojej drugiej połówki? Ale dawać du.py komuś kogo nie kochasz, ci to jakoś nie przeszkadza. Ty jesteś takim zwykłym zerem.

Gość gość
ty jesteś żeńską wersją tego karolaka, co sypia z tą swoją matką dzieci, ale on wciąż szuka tej jedynej hehehehe

Gość gość
pozwól,że ustosunkuje się do twojej inteligentnej wypowiedzi: f**kfriend- nawet śmieszne określenie, pierwsze słyszę,ale widzę, że w twoich klimatach znane ona mieszka z facetem, po kilku latach w momencie, gdy nie wzięli ślubu chyba może wygasnąć między nimi uczucie ?

Gość gość
Na kogoś tam na pewno możesz liczyć, zawsze trafi się jakiś przygłupawy nieudacznik - desperat, który przygarnie ciebie i dziecko ale jak liczysz na przystojnego bogatego, fajnego faceta bez zobowiązań to raczej możesz zapomnieć. Tacy faceci szukają kobiet na swoim poziomie

Gość gość
mam wrażenie akurat,że wypowiadają się tutaj zakompleksione baby :) czyli uważacie,że dziecko mimo, iż ta kobieta jest TYSIĄC razy od was LEPSZA, a tak się jej w życiu ułożyło, ze ma nieślubne dziecko, nie ma już szans?

Gość gość
i niby dlaczego na innym poziome z powodu tego, że ma dziecko?

Gość gość
podbijam , zapraszam do komentarzy :)

Gość gość
taa, kobieta, która spłodziła dzieciaka z jakimś przypadkowym burakiem z pewnością jest milion razy lepsza:D Już widzę, jak porządny facet się zainteresuje kobietą z nieślubnym dzieckiem, której nawet ojciec dziecka nie chciał i nie traktował poważnie

Gość gość
zgodzilabys sie na sponsoring gdyby ktos ci zaproponowal 5 tys/msc?

Gość gość
a to gościu nigdy nie uprawiałaś seksu pozamałżeńskiego? czy za każdym razem łykasz na wszelki wypadek tabletki poronne? ohhh mogłam w temacie nie dawać określenia ładna, wiedziałam,że zaraz hieny się rzucą

Gość gość
nie nie, dziękuję 5 tys niezbyt wygórowana kwota , poza tym nie jestem za sponsoringiem, gdyz od wielu lat jestem w stałym związku

Gość gość
dziecko nie pozbawia cie szansy na ułożenie sobie życia na nowo. Nie czytaj postów debili którzy jeszcze siedzą przy sucie mamuśki, to tzw cioty życiowe ............. Jeśli Ci żle w tym związku to odejdz bo nie ma sensu sie męczyć

Gość gość
jak na razie wypowiadają się same hieny , jak wyglądacie ? :p

Gość gość
owszem jest mi źle i dlatego napisałam ten temat, chciałam poznac zdanie innych osób, jednak jak narazie najprawdopodobniej wypowiada się jedna ew. dwie matrony , które zabolało, że opisuje się jako ładna

Gość gość
kochana nie czytaj tych bezmózgich jełopów, ma wiele koleżanek ktore i z 3 dzieci ulozyly sobie zycie na nowo i to z kawalerami, mlodszymi od siebie..głowa do góry .

Gość gość
ktoś na poziomie się znalazł :)

Gość gość
taka jesteś piękna i wspaniała ale jakoś tatuś dziecka nie jest zainteresowany ślubem z tobą i rozglądasz się za nowym jeleniem? Będą ustawiać się w kolejce:D

Gość gość
a 10 tys?

Gość Kobieta28lat
otóż mam powodzenie, dziękuję :) tatusia to ja juz nie chce

Gość Ffartuszek
Ojjejku ale tu frustratów. Autorko Oczywiście, że masz szansę, jak jesteś ładna, to już w ogóle, bo ja znam dziewczynę 28 lat właśnie, która ma 5 - letnią córeczkę, jest gruba i niezbyt ładna, ale bardzo fajna z charakteru taka ciepła miła, poznała kawalera 30 lat, który ma pół domu, dobre auto, dobrą pracę, także jest możłiwe znalezienie swojego księcia :)

Gość gość
odezwij sie na gg:47792740