Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie czy podoba się WAM biżuteria w tym stylu

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze 2 zdjęcia: i.artillo.pl/u/ic/2/3/a/c/fe907077534d72a5a941d148848c.jpg oraz www.trendsetterka.com/site_media/uploads/AstridArt/products/2c55_DSCF6057.JPG - to jest zrobione ze szklanych koralików. Nie wiem czy linki teraz wejdą, bo musiałam usunąć http...

Gość gość
mnie tam sie nawet podoba ale nie oczekuj, ze bedziesz na tym zarabiać...

Gość gość
Dlaczego? Myślisz, że ludzie nie mają pieniędzy i kupią raczej proste rzeczy w stylu takim : jewelry.blog.pl/files/2012/02/100_7928.jpg ?

Gość gość
Kurczę. Jak link nie wchodzi, trzeba wpisać to http, dwukropek i dwie kreski :/

Gość gość
myśle, ze dziś jest wszystkiego wszedzie duzo, duza konkurencja. ale sama zobaczysz, powodzenia!

Gość gość
Masz rację, że jest, a zwłaszcza Polki robią śliczną biżuterię, ale już nie mam pomysłów, jak dorobić :( a to jest na tyle trudna technika, że nie wszyscy mają cierpliwość. Są osoby, wyczarowujące prawdziwe cuda, ale one sprzedają kolczyki za 500zł itd.

Gość gość
Oj klienci tarocistek by mi się przdali, oni zazwyczaj bogaci są :D

Gość gość
Niestety nie umiem robić na szydełku, a sutasz schodzi na Allegro za grosze :( poza tym w koralikowaniu mam już pewną wprawę , a sutasz ciągle wychodzi mi krzywo. Ale mam nadzieję, że też się nauczę.

Gość gość
Umiem za to trochę innych plecionek koralikowych, niż sznury, ale raczej proste.

Gość gość
A może takie coś się WAM podoba: h t t p s : / / sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/s320x320/644416_448808178527944_364933689_n.jpg (trzeba usunąć spacje). Niektóre wzory wyglądają prawie jak sutasz ;)

Gość babka z piasku
Mi się osobiście podoba propozycja twojej biżuterii :) Szczególnie że jest to chyba? haft koralikowy. Haft koralikowy niestety jest strasznie pracochłonny....

Gość gość
To nie jest mój projekt, ale od kilku dni próbuję i wychodzi mi już równo. Tak to haft koralikowy (bead emroidery).

Gość gość
Fajna :) ja jeszcze nie umiem wykonczeń brzegów i zakuwać kamieni w koraliki. Ale same hafty myślę, że są o.k. Tak, jest BARDZO pracochłonny, ale ja lubię haftować :)