Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję Waszej pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam 180 cm wzrostu - jestem kobietą. Mam 19 lat, i ważę 63 kg. źle się czuję w swoim ciele - wydaje mi się że jestem gruba. czy powinnam pójść na dietę? Codziennie ćwiczę po kilkanaście minut (brzuszki, przysiady, skłony i inne podobne ćwiczenia), jeżdzę także na rowerze. Co mogę zrobić żebym była zadowolona ze swojego ciała? Ze względu na problemy zdrowotne nie mogę biegać !:( Pomóżcie!! Doradźcie!!

Gość gość
Według mnie wagę masz dobrą, ale to tylko liczby, nie wiem jak wyglądasz na żywo, jaki masz typ budowy ciała. Według mnie nie powinnaś chudnąć, a ewentualnie wymodelować sylwetkę ćwiczeniami.

Gość gość
Oprócz ćwiczeń które wymieniłam jakie polecasz?

Gość gość
Pływanie :)

Gość gość
Polecam cwiczenia Ewy Chodakowskiej zacznij od skalpela. Ujedrnisz cialo wyrzezbisz sylwetke. Moim zdaniem waga jest ok :) Tez kiedys tyle wazylam bo jestem twojego wzrostu a teraz cwicze i licze wrocic znow do tej wagi .

Bron Boze sie odchudzac! Wage masz jak na ten wzrost niska. Bieganiem sie nie przejmuj, bo ono w Twoim przypadku raczej nie daloby pozadanego efektu. Tobie przydaloby sie cos ogolnorozwojowego - aerobik albo silownia. Albo plywanie. Jak nabierzesz ROWNOMIERNIE troche miesni, to od razu bedziesz inaczej wygladac.