Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejkujejkuu

czemu Polska to kraj narzekaczy

Polecane posty

Gość ojejkujejkuu

ja już nie moge tego sluchać to za tanie to za drogie, tu drogi nie ma a tu znowu rozkopali i buduja, tu pracy nie ma tu pracowników nie ma ludzie k***a ogarnijcie się otrząsnijcie się weźcie stery życia w swoje ręce i nie narzekajcie a będzie Wam się żyło lepiej

Gość gość
Polska to kraj potworów, w którym panuje znieczulica, obłuda (z***biście powszechna), brak zainteresowania innymi, wszyscy prędzej czy później sprawią zawód. Kraj, w którym nienawidzi się normalnych ludzi za darmo, a z kanaliami się gada, uśmiecha do nich i o dziwo- nawet w myślach się ich nie potępia. Narzekanie, o którym piszesz, przy powyższych przywarach, to błahostka.

Gość ojejkujejkuu
no mnie akurat denerwuja narzekacze bo znieczulony jestem sam bo tak naprawde mam w doopie innych i co sie z nimi dzieje wazne aby mi było dobrze ale sam na to pracuje aby tak było

Gość gość
To albo nie masz się czym chwalić albo sam padłeś ofiarą znieczulicy i odpłacasz pięknym za nadobne. Chodziło mi o to, że można nawet popełnić samobójstwo i nikt nic do tego by nie miał. Taka bezduszność na cudze emocje. Nieludzie.

Gość ojejkujejkuu
ja jestem jak kot jak ktoś jest mocniejszy i może mi w czymś pomóc to jestem potulny przemiły a jak ktoś jest słabszy i niepotrzebny to przepędzam jak myszę i mam go w doopie , a generalnie jestem znieczulony na wszystko oprócz mnie i mojej rodziny