Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Possederunt.

Byłam molestowana.

Polecane posty

Gość Possederunt.

Co powinnam zrobić ? Byłam molestowana, przez starszego ode mnie o rok, mojego chłopaka. Bardzo chciałam być kochana i znaczyć coś, dla drugiego człowieka. Myślałam, że on mnie uszczęśliwi. Ale pomyliłam się. Byłam z nim zaledwie kilka dni, kiedy pierwszy raz do mnie przyjechał. Mieszkam w małej wsi i nie ma tu wielu miejsc publicznych. Zabrałam go na polankę. Siedzieliśmy sobie i rozmawialiśmy, kiedy on.. zaczął się do mnie dobierać ! Jego śmiały dotyk mnie po prostu sparaliżował. Przeszedł mnie mrożący dreszcz, kiedy się przede mną obnażał.. Chwycił mnie za nadgarstek i położył moją rękę na swoim kroczu.. Zmuszał mnie, żebym sprawiała mu przyjemność. Poczułam się wykorzystana. Tak bardzo się bałam. Nie miałam pojęcia, co robić. Po wszystkim pojechał do domu. Próbowałam dać mu do zrozumienia, że mnie skrzywdził. Przeprosił mnie i obiecał mi zmianę.. Mówił, że mnie kocha a ja mu uwierzyłam. I to był błąd... Kiedy kilka dni później, to ja do niego przyjechałam, zabrał mnie do swojego domu. Ale ja nie miałam pojęcia, że nikogo u niego nie ma. Od razu zaczął znów to robić. Widziałam z jego oczach, szaleńcze podniecenie... Dotykał mnie i obnażał się przede mną. To było obleśne ! Przerażające ! Naruszył moją prywatność.. Zaczął wkładać mi palce. Sprawiał mi okropny ból ! Byłam taka bezradna. Nie mogłam go powstrzymać ! Po wszystkim, po prostu odprowadził mnie do domu. Teraz już wiem, dlaczego ze mną był.. Boli mnie to co mi zrobił. Nikomu więcej nie pozwolę się dotknąć. Nie radzę sobie z tym. Pomóżcie mi ! :(

Gość gość
jakaś dziwna jesteś :o

Gość possederunt
Dlaczego jestem dziwna? Nie rozumiesz i tyle. Jak mialam 11 lat to dziadek probowala mnie pocalowac.... a czesto odpowiadal mi o seksie analnym... bardzo mi ciezko...

Gość gość
bylam molestowana w dziecinstwie, odbilo sie to narkomania i anoreksja, ktore trwaja i nie maja zamiaru przejsc, ale nigdy bym nie pisala o sobie 'bylam taka bezradna, chcialabym byc kochana'. moze dlatego cpam, bo ludzie sa tacy debilni i tak nad soba ciumkaja,ze nie idzie tego zniesc na trzezwo? pajac z ciebie i beka z twojej opowiesci

Gość gość
dziecko ile masz lat?

Gość gość
spieprzaj idiotko :) to za głupie nawet na prowokacje

Gość Possederunt
Jak możecie ? Nie wiecie co to za ból. I was kiedyś spotka coś okropnego.