Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ferdruka

Dlaczego rodzice tak dziwnie traktują moją młodszą siostrę?

Polecane posty

Gość Ferdruka

Całe liceum załatwiali jej oceny przez nachodzenie nauczycieli. Potem przez 2 lata kłamała, że chodzi ni studia, po czym okazało się, że chodziła na uczelnię może z miesiąc. Dali jej drugą szansę - zaczęła 2 kierunek, którego nie może skończyć. Mieszkamy razem w jednym mieszkaniu (Wrocław) - zawsze, gdy miała sesję, to ja musiałam wyjeżdzać do domu, bo ona miała sie uczyć (ponoć chciała być sama, a ja przeszkadzałam jej samą obecnością). Oczywiście znowu okazało się, że wyleciała ze studiów, a rodzice nic z tego nie robią - nie było żadnej rozmowy, nie zmuszają jej do pracy - komlpetnie nic. A ja zawsze jestem ta najgorsza - bo chciałam, żeby sprzątała w mieszkaniu i zabierałam jej czas na naukę, bo sama chciałam się uczyć i jej przez to przeszkadzałam, albo, że ktoś mnie odwiedził, a moja siostra tego nie lubiła. Podobnie wyglądała sprawa z samochodem - moja siostra dojezdzała nim na uczelnie, ale był "wspólny", czyli ja do domu musiałam jezdzic pociagiem, chyba, ze moja siostra jechała ze mną. Kompletna paranoja

Gość gość
rodzice cię nie kochają - jeszcze tego nie zauważyłaś?

Gość Ale to już było
Trudno uwierzyć że są tacy idioci rodzice.Jak można wyróżniac dzieci? Ja kocham swoje dzieciaki jednakowo.

Gość gość
Zawsze młodsze rodzeństwo ma lepiej