Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na kolację?

Polecane posty

Gość gość

mnie jest obojętne. ja mogę jeść kanapki na śniadanie i kolację, ale małżonek ostatnio zaczyna wybrzydzać :o obiady je w pracy więc chodzi raczej o kolację "lżejszą" tzn nieobiadową. generalnie to lub jadać niezdrowo, choć jest szczupły, 57kg :o, ale cholesterol jest. jada tak: kiełbasa pieczona, tosty z serem i szynką, zapiekanki i hot dogi domowe, jajka preferuje na śniadanie itp. no i kanapki. nie mogę mu przecież serwować kiełbasy i sera na przemian cały czas, czy jakichś grzanek na oleju bo mu serce zajadę. kanapki też zjada, ale muszą być ful wypas, serek, szynka, pomidorek, cebula itp. no i nie codziennie. co jadają wasi mężowie? help :)

Gość gość
Twój mąż to jakis wypierdek facet waży 57 kg to jakis konus musi być

je co podam (na szczęście) często robię tortille z sosem warzywnym - cebulkę podsmażam i dorzucam warzyw - jakie mam - pomidor, papryka, kabaczek..., podlewam salsą, zawijam i zapiekam - moze być z serem, może być bez, ale np. z fasolą, żeby było bardziej syte; makaron z kefirem i truskawkami - akurat jest sezon, chociaż fakt, że po tym coś słodkiego musi jeszcze dojeść;) naleśniki ze szpinakiem i odrobiną śmierdziucha, albo z twarogiem