Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona754545

Podoba mi się 14 latek. Czy coś jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość Uda%
Nie wszystkie kobiety lecą na starszych, mi się raz podobają starsi, raz młodsi, to naprawdę nie ma reguły. A facetowi może się podobać kilka lat młodsza, a kobiecie to co jest zabrionione by się młodszy chłopak podobał? Dziwi mnie taka logika.

Gość Uda%
I nie mówię tu np. o uprawianiu seksu (chociaż - wierzcie mi, wielu gimnazjlistów TO robi), a o tym, że nie ma w tym nic dziwnego, że się młodszy chłopak podoba. Skoro facetowi może się spodobać młodsza, to kobiecie też - takie jest moje zdanie.

Gość gość
Uda% na to jest K.K, do 16 roku życia zakaz stosunków seksualnych, bedziesz sie bujać w więzieniu

Gość Uda%
1. Jak już, to do 15 - tego. 2. To, że z kimś chodzę, nie znaczy, że uprawiam od razu seks! 3. Czytaj ze zrozumieniem, bo właśnie pisałam, że ja np. nie uprawiałam zeksu w wieku 15 lat jak byłam z 21 latkiem tylko z nim chodziłam. 4. Co nie przeczy temu, że wieluuuuu gimnazjalistów uprawia seks. 5. Mój były jakoś do więzienia nie poszedł za chodzenie ze mną :) A jakby uprawiał seks to też by zresztą nie poszedł, bo miałam 15 lat

Gość gość
uda - a musiałaś się tak szybko rozkraczyć przed tym 21-latkiem ? Poczułaś się doroślejsza ? Poużywał sobie gość i poszedł szukać kolejnej łatwej, naiwnej gówniary. Eh, szanujcie się bardziej dziewczyny, do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć.

Gość gość
Szanujcie się? A faceci to co? Gdyby wszystkie dziewczyny "szanowały się" to nie moglibyście dowartościować swojego mikro-ego podbojami seksualnymi :D Żałosne są te wasze podwójne standardy- wymagasz od kobiety? Wymagaj najpierw od siebie, bo ci, którzy najwięcej szczekają o szanowaniu się kobiet sami najczęściej kopulują z kim popadnie

Gość Uda%
Jejuuuu czy niekotórzy naprawdę nie potrafią czytać ze zrozumieniem :( Nie będe się po raz trzeci powtarzać, ale przeczytaj ze zrozumieniem punkt nr 3 OK??? I to jak już ja się dowartościowałam, że spodobałam się starszemu facetowi :)

Gość Uda%
Ale konsensus w tym jest taki, że : (PROSZĘ O WYSILENIE SIĘ I CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM) Skoro ja się spodobałam w wieku 15 lat 21 latkowi, to 14 latek również może się spodobać 20 latce. Nie mówię tu o seksie, ale o podobaniu się.

Gość gość
Normalka, mlodsi mezczyzni sa seksi:p

Gość gość
to nie jest normalne kobieto lecz się!