Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek:(

co zrobiłam źle

Polecane posty

hejka prosze o jakąś rade poznałam faceta fajny super po protu moja bratnia dusza super nam sie gada ciagle sie przy nim smiałam on mi powiedział ze jest mną oczarowany ze mnie uwielbia itp itd i nagle po spotkaniu przestał sie odzywac ja juz nie wiem co ja robie źle nie jestem typem ze sie narzucam i w ogóle nie wiem o co mu chodzi po co on robi nadzieje a potem takie rzeczy??

Gość umrelaaaaaaaaaela
nie da sie tego opisac, jestem w porzadku, jestem ladna, rozmowna ,nie nahalna a bywa i umnie tak ze po 2gim spotkaniu czy pierwszym chlopak sobie odpuszcza..

ehhh nie moge zrozumiec takiego zachowania najpierw mówi mi że oszalał na moim punkcie że dzięki mnie "lata" cały dzień ubiegał o spotkanie a potem.... cisza:( po co komu robić nadzieje kurde przecież ja mam uczucia:(

zapamietaj jedno, ze jak facet mowi...to tylko mowi. zachowanie sie liczy, nie slowa. mowil ci po prostu nieprawde. dlaczego? pewnie on sam tego nie wie.

a najlepsze było to na koniec dnia po spotkaniu pytał sie mnie 10 razy odezwiesz sie na pewno obiecaj mi że sie odezwiesz i teraz sam sie nie odzywa ...DZIWAK :p

może ktoś mu coś powiedział na mój temat.... boję się że mój były mógł mu coś nagadać na mnie bo kiedyś bawiłam się z nim i jego kolegami w gangbang :( żałuje tego bo on odkąd od niego odeszłam szantażuje mnie że pokaże komuś zdjęcia nie wiem nawet skąd je ma :(

weź sie pode mnie nie podszywaj słaba istoto o małym ilorazie inteligencji!!

Gość gość
smutasku nic nie zrobiłaś źle :* Dla facetó słowa są puste, są niczym... Gadają zawsze to c dziewczyna chjce usłyszeć. Czarują, a my sie zakoc****my. Jedyne co ci moge doradzic to wytrzymaj i pierwsza sie etż nie odzywaj :) Jak mu na Tobie zalezy to się odezwie do Ciebie. I głowa do góry! :)

dzieki jakos wytrwam:)

Gość Heniu
Nic. "mowil ci po prostu nieprawde. dlaczego" - ile razy mam pisać. Facet się dostosowuje i myśli praktycznie, nie pi...i tych głupich tekstów z przekonania, miłości czy dlatego, że płyną one prosto z serca lecz dlatego, że tego się od niego oczekuje. Chcecie być adorowane, słuchać różnych komplementów więc faceci to robią. Co w tym dziwnego? Zresztą większość kobiet doskonale zdaje sobie z tego sprawę, zwłaszcza, jeśli teksty są żałosne :) Często nawet facet chce w ten sposób Ciebie pocieszyć, jakoś dowartościować, być miły na swój sposób po prostu.

Gość gość
Na kilometr wieje od ciebie desperacja. Musisz miec troche "w******e".