Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelllka

kobiety co robicie że macie takie fajne włosy?

Polecane posty

Gość adelllka

Ja mam suche, sianowate, łamiące się i cokolwiek bym nie robiła wyglądają tak samo. Chyba, że nałoże 2 maski z silikonem to wtedy się niby błyszczą, ale za to szybciej przetłuszczają. czy stosujecie jakieś super środki czy po prostu genetycznie macie zdrowe, normalne włosy?

Gość ja też mam wieczne siano
i żadna maska na dłuższą mete nie działa. nie mam zniszczonych włosów, bo nic z nimi nie robię (żadne farbowanie, staram sie nie suszyć, żadnej prostownicy) mimo to fryzjerka ostatnio mi powiedziała że mam zniszczone włosy (?) mam tak sianowate, szorstkie i łamliwe z natury że wyglądają na mega zniszczone :/ ostatnio zajełam sie olejowaniem, ale zmyć tych olejów nie moge nawet jak myje 3 razy włosy...

Gość karolinka z ciechocinka
niektórzy rodzą się po prostu z "gównem" na głowie, też mam beznadziejne włosy, ale szczerze wole mieć beznadziejne włosy i ładną twarz niż na odwrót... trzeba po prostu zaopatrzyć się w drogą, silikonową odżywkę.

Gość adelllka
czasem widuję dziewczyny z super włosami i zastanawia mnie czy to dzieło natury czy wydały kupe kasy na fryzjera?

Gość gość
odpowiadam na Twoje pytanie: nic

Gość gość
moje włosy: -sianowate -szorstkie w dotyku -jak je przeczesze to po 5 minut znowu nie mogę ich rozczesać -łatwo sie przylizują i plączą -wyglądają na zniszczone mimo, że nie są (podobnie jak koleżanka wyżej też z nimi nic nie robię strasznego) -cienkie -od połowy zaczynają sie chyba kruszyć, rozdwajać nie ma żadnych zalet

Gość oj tamwłosy nie są ważne
znam takie paszkwile z super włosami, fajnie ale co z tego kiedy mają zrypaną twarz???? chyba że ty też masz zrypaną to wtedy zostaje ci tylko sznur...

Gość fryzjerka juz od 20lat
Niestety wpływ na wasze włosy ma również temperatura powietrza i zanieczyszczenia. Okazuje się że włosy znisczone mają kobiety które mieszkają bądź pracują tam gdzie jest bardzo duze zanieczyszenie powietrza toksynami