Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaaaaa 33- młodego

atrakcyjna33- młodego:):)::)

Polecane posty

Gość brunetkaaaaa 33- młodego

a wiec tak: brunetka 165cm, 55 kg, długie włosy, do pasa. Ładny uśmiech, zadbana, zgrabna i lubiaca dobry sex, piersi raczej małe, spora pupa, płaski brzuszek , waska talia i megazgrabne nózki:) lubie krótkie spodniczki, pończochy, gorsety :) pozna przystojnego, ogarniętego chłopaczka 18-24, mile widziani dobrze zbudowani:):) oraz Ci powyżej 180cm justynka111100@wp.pl

Gość Rec1
16lat,185cm,65kg?

Gość Jacek81
Brunet 190 opalony ale co z tego jak lata nie te...ehhh

Gość gość
ja mam 18 lat i jestem bardzo zainteresowany!

Gość grzesxxxxxxxxx20
ja mam 20 a kad jestes?

Gość gość
są jakieś Panie?

Gość studenciak23
rzeczywiście jak kobieta zaczyna zdanie od a wiec to az mi faja opada:) atrakcyjna po 30stce, chce młodego kutasa..... weź zazdrosna małolato zajmij się swoim życiem!!!!! wszystkim zrobisz dobrze:) siedzi na kafe i szuka chuuuuuj wie czego, na tesciowa bardziej się nadajesz, upierdliwa babo, a koło atrakcyjnej pewnie nigdy nawet nie stałas i tu ci zal doope sciska, hahahahaha

Gość gość
a miałas już kiedyś młodego? kreca Cie młode kuutasy? co Cie w nich kreci najbardziej?? ja jestem przystojny, wysportowany i mam cos do powiedzenia, ale te laski w moim wieku... zenada ps. lubie spora pupe i małe piersi, do tego nosisz pończoszki, wrrrrr:) już mi stanał

Gość atrakcyja33
owszem, kreca mnie młode kutasy:) kreci mnie nawet to, ze szybko kończa:) może wyda się to dziwne, ale bardzo mnie to podnieca bo mam świadomość, ze za chwile będzie mogł drugi czy trzeci raz. Jak widze, ze nie może się powstrzymac żeby nie wytrysnąć to i ja dochodze w 10 sekund. Zazdrosnymi babami się nie przejmuje, jestem przyzwyczajona:) Jednak mam słabość do tych przystojnych młodych chłopców, a 22-24 lata to mój ulubiony wiek:) jednak nawet niektórzy 19latkowie bardzo mi się podobają i jak na nich patrze mysle tylko o jednym:) zaraz pewnie odezwa się kafeteryjne zazdrośnice:):):):) a wiec???? :)

Gość atrakcyja33
a ile masz lat młody kutasie?:) i czy jesteś swiadomy, ze sam kutas to nie wszystko???

Gość Rec1
16! Od razu powiem że jakość i technika celująca!

Gość atrakcyjna33
a w co celujesz?:):) pytałam czy jesteś przystojny:)

Gość atrakcyjna33
i jeszcze jedno zasadnicze pytanie: ile razy dziennie ( pytam o rekord) zabawiasz się sam ze sobą????

Gość Rec1
W co celuje? Różnie bywa:c**a,d**a,buzia. Ile razy trzepałem-rekord? 4razy na dzień!

Gość atrakcyja33
wiec lubie tez rozgarniac stolec mlodego chlopaka zrobiony nie wiecj niz 5 minut wczesniej na moje male piersi.Natomiast wieczorami chadzamy z kolezanka do pobliskich koszar i nadstawiamy swoje szparki przez drut kolczasty chlopakom w ciemnosciach.Tylko chwilke czekamy.Nie trwa to dlugo gdy czujemy parcie glownie na stolec bo mlodzi chlopcy nie wiedza dobrze ktora to dziura.Zreszta czy to akurat wazne?