Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhyuika

moje włosy to katastrofa :( mogłabym je wszystkie policzyć w pół godziny :(

Polecane posty

Gość kjhyuika

są cienkie, rzadkie tragiczne :o najgorsze jest to że jest mi ładnie tylko w dłuższych włosach a w krótkich wyglądam jak facet. Kupiłam już przez te wszystkie lata kilkadziesiąt pianek do włosów, kremów do włosów, masek, odżywek i nic. Jedna jedyna rzecz jaka mi pomagała to niebieski krem do włosów z sunsilk ale oczywiście mi go wycofali i od lat znowu moje włosy są tragiczne :o Jak je uczesze to jeszcze jakoś wyglądają ale jak wyjde na zewnątrz mija 2 minuty i są same strąki i wygląda jakby była ich połowa mniej. Wszystkie te maseczki z jajka, oleju rycynowego czy nafty w ogóle nie pomagają. Pomogały mi tylko tabletki z witaminami na włosy ale miałam po nich okropne pryszcze więc musiałam odstawić :/ Czy istnieje coś cudownego do zagęszczania włosów ?? Pytam choc i tak nie mam nadziei że coś mi pomoze na te nitki.

Gość gość
mam podobnie i nie znalazlam jeszcze na to lekarstwa. z tym ze mam dosc duzo wlosow ale sa mega cienkie proste i ciagle sie zbijaja w straki a jak wieje wiatr to juz masakra

Gość Sawito
Nie farbuj to będzie lepiej.

Gość gość
pokazcie zdjecia swoich wlosow, moze wcale nie jest tak zle i inni tego nie zauwazaja

Gość łysiejacy brunet..
ja tez straciłem to przez co byłem przystojny wygladam ładnie tylko w dłuzszych wlosach

Gość Elizka23
wcierka Jantar ponoć dobra i mi nafta pomaga - wcieram przed myciem, czasem na 2-3 godz, czasem na całą noc :P

Gość Kudłowłosa
placenta Ci pomoże;) sama mam tragiczne włosy, są szpetne, choć nie są rzadkie. Kiedyś skusiłam się na kupno ampułek z placentą, dość dawno temu. I powiem Ci że to faktycznie pobudza porost włosów. Dla mnie to okazało się bardziej utrapieniem niż sukcesem bo mam teraz nad czołem pełno krótkich cieniutkich włosów, przez co moja czypryna wydaje się jeszcze bardziej sianowata, Ale efekt jest, to naprawdę działa;)

Gość goooooooość
ojej i jednak trzecia z góry. -,- ja polecam oleje!

Gość gość
jesli masz problem z wlosami napisz do mnie na jasna16@tlen.pl