Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troskliwa matka

Uderzyłam dziś córkę w twarz.

Polecane posty

Gość troskliwa matka

Mam już tego dosyć. Ta dziewczyna mnie nie szanuje. Nie słucha nigdy tego o co ją prosze. Jest na pierwszym roku filologii angielskiej. Pozdawała znowu te egzaminu na dobrą średnią, a tak ją prosiłam dziecko zajmij sie czyms poważnym zatrudnij się w warzywniaku, Pani Ela potrzebuje rąk do pracy to nie wolała pójśc na te bezsensowne studia. Załatwiła sobie prace jako nauczycielka za 3 lata u jej kolegi, ktory jest dyurektorem szkoły gdy juz pewna nauczycielka pojdzie na emeryturę, ale to jest żałosne! Bedzie zarabiała marne grosze, jakieś dzieciaki uczyć zamiast się wziąść do pracy! w dodtaku nie ma chłopaka1 Powiedziała, ze nie chce mieć dzieci! Dla mnie to cios nie pozwole jej! Wogole nie wychodzi na jakies imprezy jak jej rowieśnicy nic tlyko by sie uczyła tych pierdoł o amerykanach. My z męzem ciężko pracowaliśmy . Robota az sie paliła, a ona bedzie siedziałą z jakimiś dzieciakami! Jak to tak? W końcu ją uderzyłam to mi gowniara oddała i wyrzuciła mnie z pokoju i zamknęła. Juz nie wiem co mam robić pomozcie!

Gość gość
co masz robic-postaraj się bardziej,tak Ci słabo poszło,że nikt nawet odpisac nie chce.

Gość gość
denne prowo wysil sie bardziej

Gość gość
Tak tak, postaraj się bardziej. Każda z moich prowokacji była zawsze na tyle wiarygodna, że robił się z niej długi film.

Gość troskliwa matka
Jaka prowokacja? Jak możecie? Pomóżcie prosze córka jest tak leniwa...

Gość Uda%
Już od piątego zdania wieje prowokacją nie wysilłaś się 😴

Gość gość
kolejna "kochana mamusia" jesli to prawda to powinna Ci oddac tak ze fikola bys na lbie zaliczyla

to prowo, ale co masz zrobić powiedz jej, że dziewczyna, która również ma problematyczną matkę jak ona doradziła na kafe, żeby zdobyła skądś pieniądze i się wprowadziła jak najszybciej.

Gość troskliwa matka
Dlaczego oddać wytłumacz proszę ??!! Własnej matce ?? Widze zero szacunku. Matka miała prawo ta gowniara nie miała prawa podnosić reki na matke !

Gość Uda%
Przestań się wysilać , o własnej córce nie pisałabyś "ta dziewczyna" 😴 Jest jeszcze ewentalność, że pisze to sama zainteresowana w osobie matki, ale na pewno nie sama matka

Gość gość
Prowo jak nic i w dodatku nawet nie śmieszne

Gość chora na leb kobieto
ona nie ma chyba 7 lat ale troche wiecej, daj jej spokoj, przeciez uczciwie zyje

Gość troskliwa matka
może i uczciwie żyje ale nie chce dać mi wnokow i dobrego zięcia!

Gość gość
spadaj nudna szmato