Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajoma3.0

Psycholożek

Polecane posty

Gość Nieznajoma3.0

Napisz tak w skrocie.jest takie gościu do którego mozna napisać z forum,mówi ze jest psychologiem,rozmawia się znim a potem zaprsza do hotelu... nazywa się Nauman z poznania jego mail to nauman coś tam,miał ktoś z nim do czynienia

Gość gość
Nie wiem nie znam ale jak gościu chcę zaciągnąć do hotelu to musi być zboczeniec...takich zboczeńców pełno. mam nadzieję,że się nie nabrałaś i nie kontynuowałaś tej wirtualnej znajomości... tyle o tym trąbią w tv,żeby nie ufać zboczeńcą z internetu !!!

Gość baranek sheep
mam rozumieć,że jest to fikcyjny gosćiu-psycholog który w zamian chcę seksu w hotelu. pełno takich wariatów,ale co skrzywdził cię ?

Gość Nieznajoma3.0
Nie, nie skrzywdził ale bardzo dobrze w******ł :)

Gość Nieznajoma3.0
Ja nie napisałam tego postu powyżej,ktoś się podpiął pode mnie. Piszę to poważnie.

Gość gość
i myslisz ze nie przeczyta tego tematu?????? oj dziewczyno bo sie przejedziesz....tutaj jest pelno oszustów albo jeden ten sam....nie zycze wam zebyscie na niego trafily:(

Gość gość
Dobrze cię w*****l?

Gość gość
Ten gościu daję masę ogłoszeń np wspólny wyjazd nad morze,wspólny sylwester,wspólne święta,pomoc psychologiczna dla nieśmiałych,pomoc dla dziewczyny której pękła prezerwatywa,pomoc dla chłopaka który ma krzywego penisa itd... umieszcza ogłoszenia które zaczynaja sie od niebanalny chłopak szuka niebanalnej dziewczyny,podpisuję się mailami nauman@op.pl nauman@o2.pl,nauman@gazeta.pl,nonek18@vp.pl to psycholog krzysztof nauman z poznania zachacza o kogoś psychicznego i to bardzo

Gość gość
COŚŚ JESCZE WIECIE O NIM ????

Gość gość
co trzeba mieć w głowie, żeby umawiać z z kolesiem poznanym na kafe, który pisze, że jest psychologiem :D :D nice

Gość gość
pseudointelektualista

Gość gość
rzeczcywiście kiedyś natrawiłam na jego ogło nawet z nim gadałam jak miałam problemy z chłopakiem ale nie myślałam,że on w ten sposób szuka sobie laski dziewczyny...dziwne,teraz czym więcej on nim czytam to on rzeczywiście jest jakiś psycchiczny bo nie ma z kim spędzić świąt ani pojechac nad morze..hhmmmm...dziwne

Gość gość
ten człowiek próbuje zatrzeć wszytskie ślady po sobie...teraz stara się wymazać wszytskie swoje mądrości i usuwa zdjęcia..nie dajcie sie nabrać.

Gość gość
znam,znam dużo by tu pisać ale on nie jest warty pisania..rzygać mi się chcę jak o nim mysle

Gość gość
Co jak co ,ale przystojny to on jest . Fajne z niego ciasteczko :)

Gość gość
buahahah...taki misio proszę nie rozwalaj mnie...w nim nie ma nic męskiego wygląda jak dupa niemowlaka...

Gość do gość
a gdzie widziałaś zdjęcia tego erotomana >?

Miałam do czynienia z tym człowiekiem. OSTRZEGAM PRZED NIM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY. Poznałam go oczywiście przez portal internetowy, a dokładnie gumtree. Znajdowałam się wtedy w bardzo wielkim dole psychicznym. Jak sobie wspominam tamte czasy, to nie mogę uwierzyć, że tak się dałam nabrać, że byłam taka naiwna.

Krzysztof Nauman ma ogromne problemy ze sobą. Jest pseudo psychologiem, czy trenerem osobistym. Chce, żeby wszystkie dziewczyny robiły to, co im każe. Jeżeli tego nie robią, to ponoszą za to kary.

Co więcej mówi swoim pacjentkom jak mają się ubierać, w ogóle co mają kupować. Nie mogą podjąć żadnej decyzji bez jego zgody, nawet decyzji o kupnie pilnika do paznokci. On ma wszystko wybrać. On rządzi.

Na szczęście miałam z nim styczność tylko przez parę tygodni. Opatrzność mnie wybawiła. Żałuję tylko, że skasowałam wszystkie jego maile i zdjęcia, bo chciałam się od niego psychicznie uwolnić. Swego czasu był na fotce.pl. Zdjecie w sztruksowej, brązowej marynarce.

Jest dość wysoki, siwieje, ma brzuchol, chodzi jak ciepłe kluchy i mówiąc zaciąga "ą" i "ę". Sam mówi o sobie, że jest w 80% idealny. To człowiek porażka. Jak już ktoś określił - PSYCHOL. Żałuję też, że nie zgłosiłam tego wszystkkiego na policję. Znajomi mi doradzali, a ja uparcie twierdziłam, że to niezbyt dobry pomysł. W ogóle tak mnie omamił, że sama nie wiedziałam, co o sobie sądzić. Chciał mi stworzyć nową tozsamość.

Dziewczyny TEN CZŁOWIEK KRZYWDZI! Jeżeli którakolwiek z Was spotkała się z nim, to radzę tę znajomość jak najszybciej zakończyć! Jeżeli macie jego zdjęcia, to wrzucajcie! Tacy ludzie powinni się znaleźć za kratkami.