Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani BL

okrutna teściowa.

Polecane posty

Gość Pani BL

Moja była teściowa Ewelina udawała zawał serca .Jestem rozwiedziona z mężem od 5 lat. Od 4 jestem w małżeństwie z innym. Mam 4 dzieci. Najstarszą córkę 26 lat, syna 24 lmłodszego syna 19 lat i najmłodsza córkę z aktualnego związku 4 lata. Z moim byłym mężem rozwiedliśmy się z 2 powodow. Zdradzał mnie i nie akceptował homoseksualizmu syna. Ewelina postanowiła utrudnić nam zyce podczas kłotni z nią na temat orientacji jej wnuka zaczeła się xle czuć Chciała zadzwonić po karetke ale kazała mi po jej ulubionego lekarza. Przyjechał i zabrał ja do szpitala okazało się, ze to był atak serca o wszystko zaczęła mnie oskarżać. Tylko mojej dzieci mi wierzyły , ze nie chciałam. Również moja synowa Joanna, która jest bardzo dobra , kochana dziewczyna postanowiła mi pomoc. Ona również nie znosi mojej byłej teściowej , nie toleruje jej gdyz uważa, ze Asia nie jest odpowiednia partnerką dla mojego syna tak jak ja nie byłam dla jej syna . Joanna umowiła się z tym doktorem w jego mieszkaniu. Użyła kobiecego wdzięku on jej wszystko wyznał , a ona to nagrała. wyznał jej, ze Ewelina udawała atak serca. Jest zamozna kobietą stac ja było na to by zapłacic doktorowi za milczenie. Ja z Joannapodejrzewaliśmy, ze coś może być na rzeczy, Pojechaliśmy z doktorem do jej domu i wyjaśniłyśmy wszystko pokazując dyktafon. Ewelina wpadła w szał uderzyła doktora Marka. Ja uderzyłam ją ona mnie uderzyła zaczęła bic laską i popchnęła na Asie, dobrze, ze ta mnie złapała. Co mam robić pokazac to nagranie byłemu męzowi czy dac czy isc z tym na policje?

Gość gość
No i co Ci z tego przyjdzie że zgłosisz to na policję? Pogrążysz lekarza.

Gość gość
ta...a w nastepnym odcinku mody na sukces tesciowa ewelina pusci sie z synem gejem...

Gość gość
Fantazji to ci nie brak:D Trzeba przyznać!