Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidzius12

pomocy!!

Polecane posty

Gość dzidzius12

hej , mam do was pytanie , leze wlasnie w szpitalu jestem w 6 miesiacu ciazy , robia mi badania moczu , krwi i hemoglobine mam 9,2 :( boje sie leze od wczoraj oriętujecie się moze ile będę tu jeszcze? bo zwariuje ..

Gość halamutka
myślę, że w piątek wyjdziesz :D

Gość gość
Zrobia badania, beda wyniki i sie okaze ale w piatek powinni cie wypisac. A czemu trafilas do szpitala?

Gość dzidzius12
mialam straszny ból brzucha .. lekarz mówił, ze jutro wyjdę ale nie wiem .. boje sie :(

Gość mama dwóch dziewczynek
Hemoglobina jak na ciężarną całkiem ok ;-) na pewno to nie będzie powód jeżeli Cię zatrzymają na dłużej. Nikt Ci nie powie ile potrzymają, bo to zależy od przyczyny bólu. Najlepiej zapytaj jutro po obchodzie. I nie bój się, akurat w szpitalu jest teraz dla Ciebie i dziecka najbezpieczniej.

nie martw się na zapas - leżałam na patologii ciąży w sumie 3 razy po kilka dni, synek ma już pół roku i jest całkiem zdrowy:) poobserwują Cię trochę, zrobią maluchowi ktg i w tym tygodniu pewnie będziesz już w domu!

Gość gość
Jutro nie wyjdziesz bo musisz lezec 3 dni zeby szpitalowi kase zwrocili wiec na jutro nie licz