Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filip Dgz

Kostka brukowa Ostrowiec Świętokrzyski?

Polecane posty

Gość Filip Dgz

Poszukuję solidnego producenta kostki brukowej. Mam duży podjazd przed domem z którym wreszcie chciałbym zrobić porządek. Do tej pory są okropne płyty chodnikowe i trawa. Nie muszę mówić co się dzieje jak leje deszcz... będę wdzięczny za sugestie. Filip

Gość gość
Nie wiem czy cokolwiek znajdziesz w tej wiosce.

Gość Patrcyja
Fajnie Filipie, że szukasz odpowidzi na babskim forum. :) Bo kobiety najlepiej wiedzą co ładne. Ja też ze świętokorzyskiego i ułożyłam sobie kostkę promenada. Bardzo ładna, elegancka i nie taka droga. Poszukaj w Google tej kostki, obejrzyj może inne tego producenta, bo pamiętam, że znalazłam tam dużo fajnych wariantów i sama nie mogłam się przez długi czas zdecydować.

Gość Małgorzata Ce
Kto szuka nie błądzi, wszędzie można pytać. Widziałam, że na forum kręci się wielu panów więc czemu nie. Ja mieszkam pod Krakowem, u mnie popularny dość jest Bruk Bet. Kostki od nich nie mam, ale kiedyś mąż kupował takie słupki czy coś takiego do ścieżki. Tyle wiem :) Dobrej nocy!

Gość Anielllla
A słyszałam, że kamienie dekoracyjne BB też są godne polecenia, fajnie można odświeżyć salon czy przedpokój. Ktoś z was ma, bo chętnie usłyszałabym jakieś opinie od forumowiczek na ten temat. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi bo remont zaczyna się tuż tuż i trzeba załatwić wszystko za jednym machem.

Gość gość
pozdrawiam Ostrowiec:)

Napisz do Boba Budowniczego z Kielc. On Ci da cynk na dobra kostkę....

Gość Hermis
Jestem z Jędrzejowa, to samo województwo. Szukam kostki brukowej i czegoś fajnego na podjazd. We wrześniu mam 2 tygodnie urlopu i chcę się wziąć do roboty i zrobić coś przydatnego, żona już od jakiegoś czasu mnie prosi żeby zmienić ten podjazd i kostkę na podwórku. Najwyższy czas.

Gość MarcinnoP
Popytaj w firmach brukarskich oni wiedzą co jest obecnie najlepsze na rynku. Walnij sobie kostkę np. Logo. Jest grupa - 60 mm także śmiało można po niej jeździć.

Gość gość
Można zamówić poprzez https://www.producencibetonu.pl/ - jest dużo ogłoszeń firm, które dostarczają między innymi kostkę i akcesoria.

Gość gość
mozesz zamowic stad www.gramar-kostka.pl maja dobrej jakosci kostke, wiem bo kupowalam u nich i ukladali mi przed domem ;)

Gość gość
Na całą polskę dziłą kost-bet. A jakościowo to ta ksoyka bije na głowę konkurencje wg mnie. Tak więc skoro to sie uklada raz na całe życie to bierz coś porządnego.

Gość gość
I ten kost-bet jest całkiem niezły. Sam mam. Innej kostki bym nie brał bo albo za słaba jakość albo za drogie. A k-b to złoty środek.

Gość gość
Mam u siebie kostkę szlachetną, którą zakupiłem w http://www.epatio.pl/ . Sprawdza się bardzo dobrze, widać, że jest wykonana z trwałego materiału. No i wygląda naprawdę świetnie.