Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja szwagierka uparła się na imię Piotr dla dziecka :(

Polecane posty

Gość gość

Takie brzydkie imię. I to ja mam być chrzestną. Czy ludzie naprawdę nie mają gustu?

Dlaczego brzydkie? Pewnie wolałabyś żeby dała Igor albo Oktawian ale jakieś jeszcze inne tego typu co teraz modne i na pęczki takich.

Gość gość
Imię Piotr jest bardzo ładne. Gdybym miała wybierać między Igorem, a Piotrem to wybrałabym Piotra

Gość dupa wołowa z mirabelkami
Piort to jakis grzesznik z bibli, co nie?

Gość gość
Igor pretensjonalne, ale wiesniaczki lubią dawac krzykliwe imiona, Piotr z kolei wiejskie i do wiejskiego chlopaka pasuje jak mało co.

Gość Eeeheem
Piotr to świetne urocze imię, męskie i mocne a zdrobnienie nie brzmi idiotycznie jak np. Iogorek, Albercik, Łukaszek, Hubercik itp.

Gość gość
piotrki to fajne chłopaki. kazdego co znam jest fajny

Gość olga27234
gdybym miał kiedyś dziecko dałabym mu na imię Oktawian - po prostu bardzo mi się podoba i u mnie w okolicy nie ma żadnego dziecka o tym imieniu a Piotr też jest ładne...ładniejsze niż wspomniany Igor...u mnie w stronach popularny jest ostatnio Kacper i Nikola:P

Piotr - bardzo ładne imię :) Jednak co niektórzy to wolą Keviny :p Ale z tym Oktawianem to już przesada - Oktawian - pawian będą za chłopakiem całe życie wołać :D

Gość gość
pawian hahahahahahaha dobre :D kojarzy mi sie z ta kreskowka i gołą czerwona doopa :D Piotr jest piekne, głupia jestes :D :P

Gość RH-WR+
Piotr jest popularny i taki dostojny :-) a Oktawian kojarzy mi sie ze stacja paliw /oktan/ :-O

Gość gość
Piotr to piękne imię, nie znasz się.

Gość olga2727273456
z tym Oktawianem to bym się nie zgodziła, niby dlaczego miałby ktoś wołaś pawian, mi się akurat to imię podoba, każdy ma inny gust, wolę Oktawiana niż np. Alana albo Nikodema:P

Gość mybeatuface
ja też wolę Oktawiana od Alana czy innych Kevinów. Ale już bym wolała nazwać dziecko Nikodem. Brzmi dostojnie a małemu dziecku można łatwo zdrobnić na Nikuś, Niki :) A Oktawian to jak zdrobnisz ? No chyba,że jesteś jedną z tych zasadniczych matek Ą,Ę, które do dziecka wołają zawsze pełnym imieniem - "Oktawianie! Dlaczego znowu nawaliłeś w gacie? :D Sorki, tak mi akurat przyszło do głowy ;)

Gość olga 27 lat ;;;
do postu powyżej-> Oktawianek, Oktawuś, a co do Nikodema to dziecko z tym imieniem będzie pośmiewiskiem w szkole bo wiadomo, że niemal każdemu będzie się kojarzyło z Dyzmą...ja bym tak nie dała na imię, a Oktawian jest neutralny i mi się po prostu bardzo podoba to imię, żadne inne, nie wiem czemu, ale każdy wybiera co mu się podoba

Gość gość
Piotr to najlepsze imie jakie znam

Gość gość
Zdecydowanie Piotr. Wiem bo sam tak mam na imie, :P

Autorko, ale co Ci do tego jak Twoja szwagierka nazwie własne dziecko? :D Poza tym imię ma być praktyczne, a nie ładne.

Gość gość
Ładne imię. A co Cię to właściwie obchodzi, jak będzie miało na imię nie Twoje dziecko? Masz jakiś problem z zostaniem chrzestną, bo dziecko "będzie miało brzydkie imię"? To lepiej odmów, bo widać, że nie rozumiesz, o co chodzi w pełnieniu tej funkcji.

Gość gość
Piekne imie

Gość gość
piotr to ch!ujowe imie, lepsze andrzej

Gość gość
grzeski to egoistyczne chamy, poza tym imie jak baton czekoladowy brzmi załosnie :D

Gość gość
Ładne i święte imię.s