Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darcy65

Była nauczycielka - próbować?

Polecane posty

Gość Darcy65

Mam 18 lat. w gimnazjum miałem perfekcyjną panią od angielskiego. teraz ma chyba 29 lat. Kręci mnie od kiedy ją poznałem. Teraz kiedy nie jestem już pod jej "skrzydłami" piszemy sobie na facebooku dość często. Może spróbować przejść z nią na inny poziom? Jest sama :)

Gość Darcy65
Prosze pomóżcie.

Gość gość
pobuduje Cie, moja Ciotka, nauczycielka, zwiazała się ze swoim byłym uczniem jak miał 17 lat (12 lat różnicy) byli ze sobą 8 lat, potem się rozeszli bo coś tam, ale fakt , bardzo się kochali ;)

Gość Darcy65
Oo, całkiem przyjemnie :)

Strzel sobie fotę w kryzie na główną w Facebooku, napisz do niej długi list, trzynastozgłoskowcem, ujmij ją barwną, wiktoriańską angielszczyzną i lekkością ducha Puka ze Snu nocy letniej Szekspira. A będzie Twoja.

Gość Xenofont
Darcy65, po co pytasz? spróbuj ;) a potem opowiedz :) moja nauczycielka była tylko 6 czy 7 lat starsza, ale nic nie wyszło... oprócz całusów i miętoszenia jej cycuszków...

Gość gość
Ja moją byłą nauczycielkę z technikum spotkałem kiedyś na imprezie. Była starsza o 10 lat. Zawsze ją lubiłem, była fajna, nie jakaś super sexbomba, ale zwyczajna wyluzowana dziewczyna. Po imprezie poszliśmy do niej i tam ją przeleciałem, ale później to się nie powtórzyło :(

Gość gość
uderz w stol a mozyce sie odezwa