Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez checi do zycia

facet - katastrofa..

Polecane posty

Gość bez checi do zycia

Problem polega na tym.. Jestem z facetem od 6lat. mamy rocznego synka. wszystko ładnie pięknie.. nagle zmienił sie nie do poznania. nie interesuje go. ma mnie gdzieś. gdy chce odejść z synkiem oznajmia i obiecuje zmianę. fajnie.. ale przez tydzień. po tygodniu to samo. on wychodzi gdzie i kiedy chce. ma w******e ze siedzę od 2lat w domu. nie mam koleżanek bo sie odwróciły ode mnie przez niego. podjąłam 2 razy decyzję o rozstaniu jednak za każdym razem zapewniał o tym ze sie zmieni. teraz znów mnie olewa.. kocham go on tez twierdzi ze mnie kocha. ale ja juz tak nie moge..

Gość wiśnióweczka
Zamiast straszyć rozstaniem podejmij w końcu ostateczną decyzję i zostaw go. Takim szarpaniem i straszeniem pokazałaś mu, że nie jesteś konsekwentna i że tak na prawdę nie odejdziesz. Jest Ciebie pewien i nawet nie ruszają go już te groźby. Gdyby Cię kochał to nie olewałby na pewno.

Gość bez checi do zycia
Nawet nie mam sie gdzie podziac ani nie mam z kim dziecka zostawić zeby podjąć jaka kolwiek pracę. z pieniędzmi nie ma problemu.. zawsze opłaci rachunki itp i mi oddaje resztę.. tylko te jego wypady z kumplami mnie odbijają. robi to codziennie i razem z synkiem widzimy go rano przed wyjściem do pracy. od tygodnia śpimy osobno. ja w sypialni z synkiem on w salonie. wygonilam go. myślicie ze uda mi sie go utemperować jeśli zacznę twardą ręką do niego podchodzić ? Skoro wygonilam go z sypialni to moze..

Gość wiśnióweczka
Jeżeli chcesz naprawiać związek to radzę poważną rozmowę a nie twardą rękę... prawda jest taka, że to on jest "górą" w tym związku, bo ma kasę i dach nad głową pewny. Tak jak pisała - on się z Tobą nie liczy, bo wie, że pogadasz i nic z tego nie wyniknie. Będziesz tam, bo nie masz środków ani możliwości na wyprowadzkę. Ale nie daj się tak traktować - poszukaj żłobka albo niani i sama rozejrzyj się za pracą. Będziesz miała zabezpieczenie w razie rozstania i na pewno będziesz silniejsza w tym związku niż siedząc na jego łasce.

Gość bez checi do zycia
Wisnioweczka - myślę ze to bedzie najlepsze rozwiązanie. najpierw szczera rozmowa a potem szukanie żłobka dla synka i szukanie pracy.. wydaje mi sie ze sposób w jaki mnie traktuje wynika z tego ze jestem na jego utrzymaniu i ze wie ze nie mam pieniędzy żeby od niego odejść. jak zacznę pracować i bede miała pieniądze żeby utrzymać siebie i synka to zmieni swoje zachowanie bo bedzie wiedział ze moge odejść i bedzie mógł mnie jedynie pocałować miedzy pośladki.. :) dzięki.. jak przestanie padać to wezmę małego i pójdę w miasto w poszukiwaniu pracy i żłobka :) jeszcze raz dziekuje.. za niedługo napisze czy cos sie zmieniło.. :)