Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwany kontakt.........

Polecane posty

Gość dobra agata
moj mnie olewal ja pisalam dzwonilam , wysylalam maile i tak mial mnie w d***e. teraz wiem ze nie powinnam wcale tak sie zachowywac i zrobilam z siebie idiotke. wiec nie rob tak jak ja. oni poprostu czasami na nas nie zasluguja! olej go zaslugujesz na lepszego!

Gość Gienia Pigwa
A czy jest możliwe że jednak nie ma nawet pół powodu???? Bo miałam podobne zdarzenie i też facet nie miał żadnych powodów aby zerwać całkiem kontakty:(

Gość niespodzianka!
czy to Jarosław Kret?

Gość Gienia Pigwa
nie to nie był Jarosław Kret.

Gość niespodzianka!
a no to nie wiem..jakby to był Jarek to by było wszystko jasne...no trudno...

Gość Gienia Pigwa
A co Jarek tak postąpił??? Tamten nie miał na imię Jarek.

Gość niespodzianka!
podobno on to robi notorycznie :D

Gość gość
Cholera co jest z tymi facetami???? niech się tu może jakiś pan wypowie- dlaczego facet nie załatwi sprawy z dziewczyną poprzez rozmowę, tylko udaje głupa, czy zerwanie całkowite kontaktu faktycznie załatwia sprawę????

Gość gość
Autorko, potraktuj kafeterie jako miejsce na wysyłanie mu wiadomości, lepiej na tym wyjdziesz. Płacz, klnij, rozpaczaj, błagaj o kontakt.... ale tutaj. Nie rób z siebie żałosnej istoty, faceci tego nie lubią.

Gość Gienia Pigwa
To dobry pomysł żeby autorka i inne dziewczyny tak zrobiły, ale jaką mamy pewność że te gagatki wchodzą na takie fora???? A nawet jeśli wchodzą to skąd jeden z drugim będą wiedzieć że to jest kierowane do nich????-/

Gość gość
Właśnie skąd????????

Gość gość
Gienia, mi chodzi o sam fakt błagania o kontakt, kobieta nie powinna tego robić, bo skutek jest dokładnie odwrotny (osobiście sprawdziłam, auuuuu, jak boli!) Lepiej płakać, wyć i szlochac tutaj, nie robiąc z siebie nieatrakcyjnej kupki nieszczęścia w oczach faceta. A jeżeli taki ktoś zabłądzi tutaj... Może zrozumie coś?.... Lepiej, żeby kontakt został nawiązany z czystej potrzeby serca a nie wymuszony łzami i rozpaczaniem.

Gość gość
A faceci wchodzą na to forum :-) może zapytaj Gienia w formie topiku nowego jacy panowie tu wchodzą, w jakim wieku i w jakim celu? Ja muszę już się zmywac, bo coś ważnego czeka :-)

Gość gość
Próby kontaktowania sie z kimś na siłe są głupie.

Gość gość
Jeśli ktoś zrywa kontakt i nawet nie przedstawi wyjaśnienia....to nie warto tracić czasu na kogoś takiego.Żadne płacze na forach, cieszcie sie ze wyswiadczyl wam przysluge i dlugo nie kryl sie z tym ze jest c****m

Gość gość
płacz w poduszkę i krzycz ,że zasługujesz na lepszego! od co! :P

Gość gość
jak masz zerwany kontakt to se elektryka zawołaj on ci przeboruje otwór i gniazdko naprawi i będziesz mogła znowu cieszyć się z wkładania wtyczki.

Gość gość
Wysoko sie cenisz autorko :D powinnaś już mieć lepszego lub robić coś w tym kierunku.

Gość Margaretk@
Co z tego że tylu facetów jest dookoła nas skoro autorce w głowie siedzi tylko ten jeden jedyny?