Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość visionns

Walka mysli

Polecane posty

Gość visionns

Witam. Mam pewien problem z dziewczyna i chcialbym zobaczyc kobiecy punkt widzenia lub drobna rade zeby zrozumieć i wyciszyć mysli, możne nawet znalesc odpowiedz... Poznalem Dziewczynę Z ktora poznaliśmy sie na treningach.. Oboje mamy lekko kasliwy charatker i nawet nas to niezmiernie bawi itp.. i od spotkania do spotkania zostaliśmy para.. Tak jak ja i Ona jestemy po nie udanym związku i nie sadzilismy ze tak szybko z kims sie zwiazemy ... na poczatku bylo bardzo fajnie rozmawialiśmy duzo pisaliśmy ze soba spotykaliśmy sie .. no ale zaczelo od momentu zostania para na treningach traktuje mnie jak kumpla buziak w policzek i nie pokazywalaa ze jesteśmy razem bylo to dla mnie dziwne bo ja nie widze w tym nic dziwnego pytajac ja oco chodzi bo czulem sie z tym glupio Dowiedzialem sie ze byla juz w podobnym zwiazku i po rozstaniu musiała zmienić grupę pokłóciła sie ze wszystkimi itd.. bylem w to stanie zrozumiec ale z czasem coraz bardziej mnie to irytowalo... i co gorsza jej niby przyjaciel ktorego zna dluzszy okres czasu zostawala u niego ja film, pokera itd wracając dozyc późno ;/ Nie wspomniałem ze dzieli nas kawałek drogi ... kilka razy sie zdenerwowalem i i dosyc ostro wyzuciem jej co lezy mi na watrobie ze nie przyznaje sie do mnie, nie podoba mi sie ze tak siedzi u niego bylo kilka jeszcze dziwnych sytuacji ze nabierałem watpliwosci i nie wiedziałem co jest grane (tłumaczyłem sobie ze poco ktos zaczyna związek i odrazu mialby kogos zdradzac ) nie wiem niestety po moich uzasadnionych badz nie awanturach zmienilo sie przełożyła kilka razy spotkania katakt sie ogrraniczyl bedac na 3 dniowej grupowej imprezie nawet sie nie przytuliła nawet buziaka ..moze to przez tych znajomych... niewiem czy przez te olewanie chce dac mi do zrozumienia zebym dal sobie spokoj ?? szczerze chciałem znia porozmawiać co sie dzieje bo chodziłem struty i nie miałem humoru pytalem czy daje mi do zrozumienia żebym dal sobie spokoj i zebysmy to skonczyli poki nie zaszlismy za daleko ... to mowila mi ze jest ok zebym nie wymyslal .... No ale patrzac z boku jaki ma dobry katakt z tym kumplem i dalsza olewke mam metlik w glowie dzieki za rady oraz krytyke .

Gość kobietaaaaaa
Odpowiedź jest prosta. Nie chce pokazać publicznie, że jest zajęta. Najwyraźniej nie traktuje cię poważnie.

Gość visionns
hmm.. powtarza mi ze potrzebuje troszkę czasu i żebym sie dal jej troche czasu ..

Gość visionns
co zrobic zeby traktowala mnie powaznie ?

Gość visionns
naprzyklad

"mam problem z dziewczyna, wieczorami zamiast uprawiac ze mna seks kaze mi czytac slownik ortograficzny na glos. nie wiem czy ja to kreci, czy co... czy ktos tez tak ma ?!?"

Gość gość
a ona masturbuje sie przy tym?:] a moze kur... wyslawiasz sie jak debil i jej wstyd za Ciebie?:]