Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzycielka kusicielka

Chłopak nie wierzy , że dostaję pieniądze od sponsora nie uprawiając z nim seksu

Polecane posty

Wracając do początku to od miesiąca mam sponsora -mężczyznę 14 lat starszego ode mnie... Jestem studentką i 2 tyg temu poznałam wspaniałego faceta , któremu na 3 randce przyznałam się do sponsora... Nie uwierzył, że nie uprawiamy seksu i nie odzywa się de mnie :( Dodam, że był zauroczony mną i widziałam, że chce czegoś więcej-ja również ! Nie pomogły niestety zapewnienia , że zerwę wszystkie kontakty .Co robić ;Jak walczyć o niego ?

Gość gość
jakich narodowosci sa ci panowie?

Gość gość
a czego sie spodziewalas :-O wzial cie za dziwke i tyle w temacie

to Anglicy

spodziewałam się większego zrozumienia .Zresztą obiecałam mu, że przestane się spotykać ze sponsorem. Co jeszcze mogę zrobić !?

Gość MSisters
jesli ci zalezy to walcz o niego ale nie będzie łatwo bo dla facetow sponsoring=k*******o .

Gość MSisters
jesli ci zalezy to walcz o niego ale nie będzie łatwo bo dla facetow sponsoring=k*******o .

Dziękuje MSisters Rozmawiałam z nim i powiedział mi, że ciężko mu będzie mi zaufać po takim czymś .Dodał, że cieszy się, że mu się przyznałam .I zgodził sie na spotkanie.Trochę mnie zdziwiło bo uważam, że nic złego nie robiłam .Byłam sama więc miałam prawo spotykać sie z kim chce .No ale zareagował jak zareagowal

Gość gość
Wstyd, kolejna Polka kojarzona z k*******m. Jakbyś nie walczyła, on i tak ci kiedyś to wypomni. A dobrze o tobie nigdy nie będzie myślał, bo takie rzeczy są nie do wymazania.

Gość gość
to skoro nie uprawiasz seksu ze sponsorem, to za co ci placi? Nie wierze ze jestes tak wspaniala i ciekawa osoba, ze placi ci za samo towarzystwo, za wspolne obiady i wyjscia do kina :D a tak w ogole to mysle ze to PROWO

Gość bluemellla
To ta co sie tu pytała o rade czy studentki maja sponsorów. Jej na kosmetyki do skóry wrazliwej nie starczało i musiała się sprzedac. Jak widać rady ją gowno obeszly :D ps. Studenci mają teraz wakacje. Do roboty i nie tłumaczymy genów dziwki studiowaniem, tylko niezaradnoscia zyciowa.

Gość gość
dziewczyno nie badz glupia I nie pakuj sie w zwiazek z tym chlopakiem, utrzymuj kontakt z tamtym sponsorem, przynajmniej bedziesz miala utrzymanie bez seksu, a ten chlopak to myslisz bedzie swiety? bedzie chcial seksu za darmo a za pare lat zacznie cie wyzywac od dziwek. Ci faceci co to udaja swietoszki to najwieksze s*******ny, zobaczysz po latach. Gowno z tego zwiazku bedziesz miec, tylko zniszczona psychicznie I fizycznie bedziesz...

Gość gość
te glupiki nie wierza, ze sa faceci, ktorzy czuja sie tak samotni, ze placa za samo towarzystwo...

Gość gość
Glupik to ryba, wcale nie głupia...więc porównanie się nie udało.

Gość gość
ej ale ja też się kiedyś spotykałam z takim panem tylko by porozmawiać :O żadnego seksu ani nawet podtekstów nie było. Ten facet był po 50tce i w wypadku stracił żonę i córkę i strasznie to przeżywał więc ja właściwie go pocieszałam wspominając jego żonę i córkę (z którą chodziłam do podstawówki ale się prawie wcale nie znałyśmy) więc jest możliwy sponsoring bez seksu.

Gość mozgu masz zero
Oj dziewcze... Po 1 : z łatwej kasy będzie ci trudno zrezygnować nawet dla faceta...i on to doskonale wie Po 2: mózgiem cię matka natura chyba nie obdarowala żeby na 3 randce bawić sie w chwilę prawdy i liczyć na to że nowo poznany koles uwierzy, zrozumie, wyzna że jesteś kobieta jego zycia i zostanie :D

Gość gość
prowo,albo mowisz tylko troszeczke prawdy :-D

Gość gość
I ja tobie nie wierzę wcale !

gość 15:13 Zakochałam się w tym chłopaku i trudno mi tak dać sobie z nim spokój . Rozmawiałam z przyjaciółkami to mi tak samo radzą co Ty ale łatwo mówić a gorzej zrobić . Za tydzień lecę do Polski i chciałabym wiedzieć na czym stoję. Jestem zdecydowana zrezygnować ze sponsora i On to wie ! Zależy mi tylko na tym by mi uwierzył i zaufał . Wiem , że ryzykuję ale dziękuję za radę .Pozdrawiam

Gość gość
a skąd wiesz czy w jakieś chwili sponsor nie bedzie chcial seksu od ciebie

Gość gość
a skąd wiesz czy w jakieś chwili sponsor nie bedzie chcial seksu od ciebie

Nie wiem co bedzie chciał i żądał ode mnie za jakiś czas ale ja jestem zdecydowana skończyć ze sponsoringiem jeśli mi tylko da szanse

Gość gość
teraz niby ci wybaczy, ale za dwa lata zeby miec pretekst zeby cie kopnac w d*pe bo mu sie znudzilas w lozku to zacznie cie niszczyc I wyzywac od dziwek, tacy sa ci swietoszkowaci faceci, az sie ciesze ze gejow jest coraz wiecej, moze zaczna sie wreszcie czestsze g***ty na facetach, to o polowe troche spuszcza z tonu....sami chca sie p******ic na lewo I prawo a najlepiej za free, ale ich kobieta ma byc dziewica... hipokryci. Daj spokoj sobie z tym swietoszkiem, to hipokryta, ktory cie zniszczy....

Gość gość
ten facet jest toksyczny, daj sobie z nim spokoj!