Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura2333333

zaluje ,że urodziłam sie w tym kraju ...

Polecane posty

Gość Laura2333333

być może sie stad wyniose , zakładam taka mozliwość . Tu ,w Polsce w moim zawodzie zarabia sie grosze ,a np w UK czy w NIemczech można całkiem dobrze życ zreszta tu z każdym zawodzie zarabia sie grosze , poza tym Polacy zawistni , wredni, byłam za granica to byli o wiele bardziej przyjaźni Nie lubie tego kraju :O kto podobnie? Nic mnie tu w sumie nie trzyma...

Gość gość
Ja mam takie same spostrzeżenia jak ty :( niestety

Gość gość
Jeżeli możesz - emigruj, nie czekaj na cud. Mam 42 lata, wyższe, nędzną pensję.Gdyby nie to,że mam dziecko, które tu sie uczy, kredyt na mieszkanie, który muszę spłacać (po co mi to było) - uciekłabym jak najszybciej

Gość Laura2333333
ja kończę fizjoterapię u nas zarobki są marne i o prace ciężko , chyba ,że dorobisz sie własnego gabinetu ... W Niemczech spokojnie bym sobie zyła z takiej pensji... Mam możliwosc wyemigrować tzn rodzice na pewno mi pożyczą pieniądze na wyjazd tylko nikogo tam nie znam itd , musiałabym zaczynać od zera ,ale może zaryzykuje i wyjade...

Gość gość
Niech wszyscy stąd wyjadą. Zostanie tylko Tusk i jego rodzinka !

Nie zakładaj takiej możliwości tylko śmigaj póki masz czas i zdrowie. Zaraz tylko patrzeć jakiś magik z patriotyzmem wyskoczy jak policjant z radiowozu. Patriotyzm to jest dla tych co mają szansę coś zmienić, w coś wierzą. Niestety my jako naród od dziejów potrafimy tylko mieszać i to tak jak żadna nacja na świecie. Taki tygiel w którym wszystko jak nie kipi tzn że coś nie tak z mózgiem ...bi tu ma wrzeć ma się gotować i ..... Brat brata z uśmiechem harata.

Gość gość
Ale nawet Tusk chce stąd spadać

Gość gość
Dokladnie! niech on i jego rodzina wreszcie zabiora sie do roboty...debatowac potrafi kazdy!

Gość gość
To ja zostaje, zawsze marzylam o bezludnej wyspie:)

Gość gość
gorzej jak bys sie urodzila a afryce albo w azji, tam bys dopiero zalowała ze sie w ogole urodziłaś. dzieci nie maja co jesc. jakies tsunami nadciąga albo trąby powietrzne. nie mów tak że żałuesz.

Gość gość
Laura2333333 ty się lepiej zastanawiaj na kogo głosujesz w wyborach.

Wiecie co, a ja sie nie dziwie mlodym ludziom, ze tak emigruja. Do czego to podobne, zeby ludzie OD LAT musieli liczyc sie z kazda zlotowka. Frustrujace jest, ze tak niewiele sie zmienilo.

Gość krzywa dupcia
ale masz problem, to w*********j do koreji tam maią lepiei albo idz lizaci d*pcie murzynom